Facebook e-posta hiçbir hesapla eşleşmiyor bir hesaba kaydol

media 2526

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook hesabıma girmeye çalıştığımda " Girdiğin e-posta adresi veya telefon numarası hiçbir hesapla eşleşmiyor. Bir hesaba kaydol. " hatası alıyorum çözümü nedir?

Facebook hesabıma girmeye çalıştığımda ” Girdiğin e-posta adresi veya telefon numarası hiçbir hesapla eşleşmiyor. Bir hesaba kaydol. ” hatası alıyorum, bu sorunun nedeni ve çözümü nedir? Facebook hesabıma giremiyorum. Facebook hesabım açılmıyor. Şifrem ve kullanıcı adım doğru ama hata alıyorum.

teknik destek

Facebook’ a giriş yapmaya çalıştığınızda “Girdiğin e-posta adresi veya telefon numarası hiçbir hesapla eşleşmiyor. Bir hesaba kaydol.” hatası alıyorsanız, nedeni Facebook kaynaklı yada Facebook Türkiye tarafından erişime engellendi anlamına geliyor. Bunun dışında nedenleri ve çözüm önerileri aşağıda yer almaktadır.

Cep telefondan veya bilgisayardan yaptığınız internet bağlantısını farklı cihazlardan veya farklı bir internet ağından yapmanız önerilir. Sorun sadece sizde mi var yoksa genelde mi anlamak için arkadaşlarınızla iletişime geçiniz.

DNS değiştirme adımlarını uygulayınız. DNS değiştirme programı kullanabilirsiniz. Bunun dışında VPN programı da kullanabilirsiniz. Ücretsiz DNS ve VPN programları bulunmaktadır. Çoğunluğu belli dakika veya belli bir kotaya sahip. 500 MB gibi kota kısıtlaması olabiliyor. ADSL bağlantısı ile internet erişiminiz varsa, manuel DNS adreslerini kullandıysanız modeminizi kapatıp açınız.

Girdiğin e-posta adresi veya telefon numarası hiçbir hesapla eşleşmiyor. Bir hesaba kaydol.

 e-posta adresi veya telefon numarası hiçbir hesapla eşleşmiyor

Son Güncelleme: 11.03.2017 02:21