COSA Akıllı Kombi Termostat Cep Telefondan Yönetme

media 2448

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

COSA Akıllı Kombi Termostat Kurulumu Resimli Anlatımı Android iPhone iOS Yükleme Kullanma Ayarları Nasıl Yapılır? Wi-Fi Kablosuz İnternet Bağlantı Ayarları.

COSA Akıllı Kombi Termostat telefondan yönetme

COSA Termostat kolay kurulum ve manuel detaylı kurulum ayarları: Kablosuz ve operatör internet Turkcell, Avea ve Vodafone 3G ve 4.5G internet bağlantısı ile Android iPhone cep telefonu ve tabletlerden uzaktan yönetebilirsiniz.

Prize takılı Cosa istasyon ve adaptörü eşleştirilmesi gerekiyor. Bunun için bilgisayardan veya mobil cihazdan işlemleri yapabilirsiniz. İstasyon ve adaptörde bulunan işleştirme butonuna toplu iğne ile basıp çekiniz. Sonra kurulum için Cosa yazılımına giriş yapınız ve yönergeleri izleyiniz.

Kurulum sırasında Cosa’ nın modeme kablosuz bağlantı yapabilmesi için wifi şifresini girmeniz gereken alan açılacaktır. Bundan dolayı şifreyi doğru girdiğinizden emin olunuzç

İlk başta kurulum biraz zor gibi görülse de gayet kolay bir kurulum ekranı bulunmakta.

COSA Akıllı Kombi Termostat Kurulumu Resimli Anlatımı

Android iPhone iOS Yükleme Kullanma

COSA Termostat Kolay Kurulum

Cosa kutusu ile gelen kombi bağlantısı kablosunu ilk önce bir uçu Cosa ünitesine ve diğerini de kombinizde bulunan oda termostat girişine bağlayınız. Cosa termostat istasyonunu kablosuz bağlantıda sorun oluşmyacak bir odaya yerleştiriniz.

Akıllı Cosa modları: Sıcaklık, Hedef Sıcaklık, D. Bilgisi, Otomatik Kontrol, Kolay Programlama, Manuel Kontrol, Kapalı / Donma Koruması ve Ev Uyku Dışarı

Wi-Fi Kablosuz İnternet Bağlantı Ayarları.

Android iPhone iOS Yükleme

iPhone iOS Ayarları Nasıl Yapılır

cosa termostat kullanımı

cosa termostat,cosa termostat kurulumu

cosa termostat nasıl kurulur,cosa termostat ayarları

cosa termostat ayarları

Son Güncelleme: 20.04.2017 20:46