CIA Kim Arıyor Rehberden Numara Kaldırma Silme

media 2603

Son güncelleme 8 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

CIA Kim Arıyor uygulamasından cep telefon numarasını silmek. Android ve iPhone telefondan numara sorgulama programı. Rehberde kayıtlı numarayı kaldırmak için ne yapılmalı?

CIA Kim Arıyor uygulamasında yer alan telefon numarası nasıl silinir? CIA‘ dan numara kaldırma silmek için başvuru adresi var mı? Rehber sorgulamasından kaldırmak için adımlar.

teknik destek

CIA, uzun zamandır kullanılan bir uygulamadır. Net olmasa da bilgi güvenliği için olumsuz görülmekte. Aşağıda bu uygulamada eğer telefon numaranız ekli aramalarda numaranız görülüyorsa çıkıyorsa kaldırmanız için başvuru iletişim adresi yer almakta.

CIA Kim Arıyor Rehberden Numara Kaldırma Silme

CIA Kim Arıyor Rehberden Numara Kaldırma Silme

CIA Kim Arıyor uygulamasında cep telefonu numaram yer alıyor ben kayıt etmedim nasıl yer aldı? Cep telefonunuza CIA uygulamasını yüklediniz veya sizi numaranız başka bir CIA kullanıcısında yer alıyorsa bundan dolayı CIA sistemine kayıt edilmiştir.

CIA Kim Arıyor uygulamasından cep telefon numaramın silinmesini istiyorum ama nasıl yapılır diyenler için başvuru adresi cia-app.com/self-service/numarami-sil. CIA ile iletişime geçtikten 10 dakika sonra, rehberden numaranız silinecektir. Diğer operatörlerde numaranız yer alıyorsa Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom (Avea) kullandığınız operatörü arayarak rehberden numaranızın kaldırılmasını isteyebilirsiniz. Rehberden kaldırma işlemi 72 saat içerisinde gerçekleşir.

CIA’ dan telefon numarası eklemek, numara değiştirmek veya görülen ad ve soyadını değiştirmek için aynı başvuru adresini kullanabilirsiniz. Her hangi bir sorunda bizimle iletişime geçebilirsiniz.

CIA Kim Arıyor Rehberden Numara Kaldırma Silme başvuru adresi

CIA Kim Arıyor Rehberden Kaldırma Silme

Son Güncelleme: 11.03.2017 03:00