Instagram canlı yayın olmuyor Android iPhone

media 2417

Instagram canlı yayın olmuyor Android iPhone

teknik destek

Instagram canlı yayın olmuyor bağlantı kontrol ediliyor nedir? Instagram’ da canlı yayında bağlantı kontrol ediliyor  çıkıyor sonra başa dönüyor. Neden olmadı? Instagram internet bağlantısı nasıl olmalı? İnternet hızı ne olmalı 3G / 4.5G internet hız sorunu. İnternet yavaş olduğunda canlı yayın olur mu? Canlı yayın yapılabilir mi? Canlı yayın yapamıyorum yapılamıyor!

Instagram canlı yayına başladı. Kısa süre önce Avrupa’ da başlayan canlı yayın nihayet Türkiye içinde başladı.

teknik destek

Instagram’ da canlı yayın yaparken simge çıkmaması, canlı yayında bağlantı kontrol ediliyor çıkması ve canlı yayın olmaması ile ilgili önerdiğimiz destek hattından yardım alabilirsiniz.

 

Instagram’ da canlı yayın neden olmuyor yapılamıyor?

 

Instagram canlı yayın olmuyor Android iPhone

Bunun nedeni internet hızının yetersiz olması. Instagram şuan için yüksek hızla internet erişimi istiyor. Tahmini ilerleyen zamanlarda çıkarılacak güncellemeler ile bu sorun minimuma inecektir.

Instagram canlı yayın olmuyorsa, farklı bir internet erişimini deneyiniz. 3G, 4.5G ve Wifi ADSL bağlantılarını deneyebilirsiniz. Eğer canlı yayın simgesi çıkmıyorsa, bunun nedeni cihazınızın eski bir model olması ya da yüklü işletim sistemi (Android / iOS) eski bir sürüme sahip olmasındandır.

 

 

 

Instagram canlı yayın bağlantı kontrol ediliyor

 

 

Instagram canlı yayın bağlantı kontrol ediliyor

 

 

Instagram canlı yayında telefonda hangi sürüm yüklü olmalı

Net olmasa da iOS iPhone cep telefonda iOS 8 ve üstü, Android içinde 4.4.2 ve üstü olaması gerekebilir. Detaylara Instagram canlı yayın olmuyor haberinden ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme: 31.12.2018 20:40