IP TV maç izleme mümkün mü?

media 839

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

IP TV canlı maç izleme imkanı var mı? Lig TV Bein Sports ücretsiz veya ücretli izlenebiliyor mü diye merak edenlerdenseniz yazımız sorunuz için iyi bir cevap olacak.

Günümüzde birçok spor yayını yapan televizyon kanallarının pahalı olması nedeniyle ve ayrıca artan futbol maçı müsabakaları nedeniyle ip TV ile maç yayını isteyen kişiler oldukça fazla. Bunun bir diğer nedenleri ise ip TV yayının telefondan bile izlenebilmesi ve ücretsiz bir şekilde futbol ve spor yayınlarını donmadan izleyebilme özelliğidir.

teknik destek

IP TV ile maç yayını izleyebilmek için bir ip tv yazılımının bilgisayar veya telefonunuzda bulunması gerekmekte. Bu yazılımı bilgisayarlar için arama motoruna yazarak, mobil için telefonunuzun marketine girerek indirebilirsiniz.

Maç yayını nasıl izlenir?

IP TV ile maç yayını izlemek için ip tv yazılımını indirmiş olmanız gerek. İndirdikten sonra ise bize futbol maçı yayınlarının sunucu URL gerekmektedir. Genelde bu URL’i arama motorunuza aratarak ücretsiz bir şekilde bulup kullanabilirsiniz. Fakat uğraşmak istemeyen ve yayınlarını takılmadan izlemek isteyenler düşük bir ücret ödeyip bu URL’e sahip olabilirsiniz. URL’i aldıktan sonra ise m3u link adlı bara girerek futbol yayınınızı izlemeye başlayabilirsiniz.

Satın aldığınız Dsmart, Lig TV veya Tivibu gibi yayıncılardan aldığınız kullanıcı bilgileriyle ister uygulama üzerinden ister uydu üzerinden yayınlara bakabilirsiniz.

IP TV ücretsiz maç izleme

Legal olarak izleyenlerin sayısı boya bir fazla. Çoğu internet üzerinden bazı sitelerden izlemekte. Bazıları ise iptv cihazıyla yayınları seyretmekte. Tabi sadece maç değil dizi, çok sayıda sinema kanallarını ve yapımlarını izlemekte.

Peki mantıklı mı? Bazı yayınlar yabancı ülkeler üzerinden verilmekte. Yasal olan yayınlarda genelde sorun görülmüyor ama kaçak yayınlarda örnek canlı maç yayınlarında ara ara donmalar yüzünden çoğu kullanıcı durumdan şikayetçi.

Sanırım geçtiğimiz ay yasal olmayan bu yayınlara Avrupa’ da operasyon yaptılar ve çok sayıda legal iptv yayınları hizmet vermedi. Eğer maç tiryakisiyseniz önerimiz kesinlikla yasal olan yayınlardan tercih etmeniz. Ara ara kampanyalarla uygun fiyatlarla izleme imkanına sahip olabiliyorsunuz. 

IP TV maç izleme mümkün mü?


IPTV nasıl çalışır yasal mı

IPTV nasıl çalışır yasal mı