Call of Duty oyununun mobil versiyonu geliyor

media 38

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Günümüzde artık hemen hemen bilinen çoğu oyunun mobil versiyonu çıkmakta. Bunlardan biri olan Call of Duty oyunun Android ve iOS iPhone sürümleri yakında çıkıyor.

Activision Blizzard’ın King’i satın almasından bu yana nasıl bir yön çizeceği merak ediliyordu. Nihayet ilk izleimler belli olmaya başladı. Hatırlarsanız, Activision Blizzard, Candy Crush’ın üreticisi olan King’i 5,9 milyar dolara almıştı. İsveçli üretici, şuanda da Call of Duty adlı yeni mobil oyun ile ilgili çalıştıklarını söyledi. Oyunun kullanıcıyla buluşabilmesi için daha çok erken olduğu açıklandı. Proje dolayısıyla King’in stüdyosunda bir ekip çalışıyor.

teknik destek

King sitesindeki açıklamasında, çabalarının ekip olarak oyun severlerin sahip olduğu en iyi konsol tecrubesini dönüştürmek olduğunu, bununla birlikte mobil için farklı bir zemin olduğunu ve türü tekrar tanımlayacak bir Call of Duty tecrubesi oluşturmak istediklerini söyledi. Çaba ve isteklerinin, otantik bir oyun tecrubesi sunarken, sosyal, taze ve erişilebilir olmasını istediklerini ifade etti. Ekip kapsamlı bir şema hazırlayacak. Bu zaman diliminde farklı düşünme ve sahip oldukları uzmanlıklarıyla değişik sonuçlar elde etmenin yöntemlerini aramak istediklerini söylüyorlar.

Call of Duty mobil oyunu

Call of Duty oyununun mobil versiyonu geliyor

Activision’ın satın almasından günümüze kadar King, genellikle Candy Crush Saga ve Bubble Witch Saga gibi sevilen bulmaca oyunları ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. King’in bir Activision projesinde üretim yapacağı ilk proje Call of Duty mobil oyunu olacak ve bunun devamının geleceği düşünülüyor.

Satın almanın gerçekleştiği geçtiğimiz Şubat ayında King CEO’su Riccardo Zacconi, ‘oyuncularımıza hizmet amacıyla ve etkili eğlence alanında bulunan en büyük kanalları meydana getirmek için yeni yollar bulacağız’ ifadesini kullandı.


Twitch oyun satışına başlıyor!

Twitch oyun satışına başlıyor!

Destiny 2' nin tanıtımı yapıldı

Destiny 2' nin tanıtımı yapıldı

Super Mario Run Android için yayınlandı, hemen indir!

Super Mario Run Android için yayınlandı, hemen indir!