WhatsApp bu sürüm cihazınızla uyumlu değil iPhone

media 715

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Bazı sürümlerde Whatsapp iPhone desteğini sonlandırıyor. Hatta Android ve W. Phone içinde geçerli bir durum. 2020' nin ikinci ayında önemli sayıda telefonda çalışmayacak.

Whatsapp’ tan önemli bir açıklama geldi ve “Windows Phone” Whatsapp desteği sonlandırılıyor. Bu yıldan sonra tüm cihazları için desteği sonlandıracaklarını belirten şirket çoğu kullanıcıyı üzdü. Bu da yetmez gibi birde iOS 8 desteği sonlandırılacağı açıklandı. iPhone 4 Whatsapp çalışmıyor şikayetleri yakında gelmeye başlar. 

teknik destek

Whatsapp, Windows Phone, Android ve iOS için yeni bir güncelleme haberini duyurdu. Android için 2.3.7 sürümü dahip tüm eski güncelleme olan Samsung’ un, Xiaomi ve Huawei modelleri çalışmayacak.

iOS 8 için ve Android 2.3.7 için son kullanım süresi Şubat 2020 olarak ilan edildi. Buna göre 2021 ve 2022′ de iOS 9 ve iOS 10 desteği sonlanabilir.

WhatsApp cihazınız bu sürümle uyumlu değil geliyor

Büyük ihtimal bu sürümleri kullanan cihazlarda “Cihazınız bu sürümle uyumlu değil” diye hata mesajı çıkacak. Mevcut Whatsapp yüklü telefonda ve indirmek isteyenlerde karşılaşacak sorun için bir çözüm var mı?

Eskiden bir sürümde sorun çıktığında biz öneri olarak “Parallel space” adlı bir ücretli uygulamayı önerirdik. Belki bu yardımcı bir uygulama olabilir.

Sürüm desteği sonlanmadan önce telefon yedeği alınsın! Yeni bir iPhone veya başka bir telefona geçiş yapacaklar için verilen süre dolmadan önce yedeklemeyi unutmamaları gerekiyor.

WhatsApp bu sürüm cihazınızla uyumlu değil iPhone

Son Güncelleme: 09.12.2019 18:35