PayPal Nakit Kart Nedir Nasıl Alınır Kullanılır Hesap Açma

media 3861

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

PayPal Nakit Kart Nedir Nasıl Alınır Kullanılır Hesap Açmak,Paypal Nedir,Paypal Hesap Açma,Nakit Kart Alma Adımları Neler,Paypal Hesabı Başvuru Adresi Kullanımı

PayPal Nakit Kart Nedir Nasıl Alınır Başvuru Adresi ve Tüm Detaylar

PayPal hesap açma nakit kart alma nasıl yapılır başvuru adresi? Paypal nedir hesabımdaki parayı nasıl alırım nereye başvurmalıyım? Nakit kart ücreti ne kadar nereden hangi bankadan parayı çekerim aktarırım?

teknik destek

Paypal internet üzerinden güvenli bir şekilde ister kredi kartınızı ister paypal hesabınıza havale,eft yaparak dünyanın hemen hemen tüm ülkelerinde internet üzerinden alış veriş yapabilirsiniz. İnternet üzerinden e-ticaret yapıyorsanız paypal hesabı kullanarak sitede kredi kartı kullanımı sağlayabilir gelen ödemeleri paypal hesabınızda tutabilir istediğiniz takdirde hesabınız ile ödeme yada alış veriş yapabilirsiniz.

Paypal Nakit Kart Nasıl Alınır Başvuru: Paypal nakit kar ve hesabı ister resmi web sitesinden ister anlaşmalı mağazalardan ücretsiz kurye ile adresine isteyebilirsiniz.

PayPal Nakit Kart Nedir Nasıl Kullanılır:Paypal, ön ödemeli bir karttır. Banka hesabı gerektirmez. PayPal nakit kartla harcamak istediğin kadar para yükleyebilirsiniz, yüklediğin miktar kadar internet üzerinden ya da mağazalardan yurt içinde ve yurt dışında alışveriş yapabilir, dilediğinde paranı ATM‘lerden çekebilirsin. PayPal Nakit Kart bir banka hesabına bağlı değildir. Kredi, banka ya da hediye kartı değildir.

Dünyanın dört bir yanında yurt içinde yurt dışında özgürce alışveriş yapabilirsin.
PayPal Nakit Kart ile dünyanın her yerinde, internetten ya da mağazalardan dilediğince alışveriş yapabilirsin. PayPal Nakit kart ön ödemeli bir karttır. banka hesabı gerektirmez. Websitesinden veya satış noktalarından hemen alıp kullanmaya başlayabilirsin.

Kartınla kendi kontrolünde ihtiyacına göre harcayabilir ve para çekebilirsin.

Kartın cüzdanında ve hep yanında. Kartına harcamak istediğin kadar para yükleyebilir,yüklediğin kadar harcayabilir, ihtiyacın olduğunda ise paranı çekebilirsin. Kartına özel Online Hizmetlerden kartındaki bakiyeyi görüntüleyebilir, tüm işlemlerini kontrol edebilir, para yükleyebilir, kişisel bilgilerini değiştirebilir, kartın kaybolduysa geçici süreliğine kapatabilirsin.

PayPal Nakit Kartını yurt içinde ve yurtdışında dünyanın dört bir yanında, internette ve ya sokakta mağazalarda PayPal ile ödeme alan ya da MasterCard geçen tüm internet sitelerinde ve mağazalarda kullanabilirsin.

Nakit ihtiyacın olduğunda yurt içinde ve yurt dışında MasterCard logolu tüm ATM lerden nakit para çekebilirsin. Yurt dışında farklı döviz kurları üzerinden gerçekleştireceğin alışveriş ve para çekme işlemlerinde oluşacak kur maliyeti kartına yansıtılır.

15 yaş ve üzeri herkes PayPal Nakit Kart satın alabilir, alışveriş yapmak ve para çekmek için kullanabilir.

PayPal Nakit Kart almak için banka hesabın olmasına ya da banka hesabı açmana gerek yok. Ad, soyad, T.C. Kimlik Numaran, doğum tarihin, adres ve cep telefonu bilgilerin kartını alıp kullanman için yeterli bilgilerdir.

Unutma, bir kişi bir adet PayPal Nakit Kart’a sahip olabilir. Aktif olarak kullandığın TC Kimlik Numarana kayıtlı bir kart var ise yeni bir tane alıp kullanıma açamaz ve kullanamazsın.

Websitesinden başvurduğunda kartının satış fiyatı olan 5 TL, kartına ilk para yüklemenden sonra otomatik olarak 24 saat içerisinde bakiyenden düşülür.

Anlaşmalı Satış Mağazalarından Alma: Kartını anlaşmalı satış mağazalarından 5 TL karşılığında satın alabilirsin. Detay ve kaynak Paypal

PayPal Nakit Kart Nedir Nasıl Alınır Kullanılır Hesap Açma

Son Güncelleme: 25.03.2017 20:22