Bitcoin iletişim numarası Bitcoin müşteri hizmetleri

media 1545

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Bitcoin için herhangi bir müşteri hizmetleri telefon numarası var mıdır? Bitcoin çağrı merkezi olarak özel destek hattı yer almakta. Üyelik işlemleri, üye olma ve üyelik iptali için yardım isteyebilirsiniz.

Türkiye’ de Bitcoin müşteri hizmetleri bulunmamakta. Sadece al sat yapan siteler yer almakta. Bu sitelerinde genelinde telefon numarası sitelerinde yer almıyor.

teknik destek

Bitcoin iletişim için ne yapmalıyım? Bitcoin alımı yapılan site üzerinde canlı destek bölümü yani mesajlaşma bölümü ve destek talebi seçeneği yer almakta. Bitcoin telefon numarası olarak önerdiğimiz destek hattını arayabilirsiniz.

Bitcoin, dünyada şu an için en önemli sanal borsa. Şuanki değeri çoğu dünya zenginin servetinden daha fazla. Büyüyen sanal para ağı yeni bir borsa olma yolunda hızla ilerliyor. Bazı ülkelerde Bitcoin için bankamatikler bulunmakta. Ama çoğu ülkede her hangi bir resmiyete sahip değil. Türkiye’ de ise halen şüpheli görülen Bitcoin Diyanet tarafından caiz değil açıklaması ile fren yapılmış durumda. 

Bitcoin Türkiye olarak bazı siteler yer almakta. Bunlardan da genelinden alt Bitcoin alınamamakta. Bundan dolayı Türk sitelerinden Bitcoin alımı yapıp sonra yurtdışı Bitcoin sitelerine aldığınız Bitcoin’ i aktarıp oradan diğer sanal oaraların alımını yapabilirsiniz.

Bitcoin için destek hattı!

Bitcoin iletişim numarası Bitcoin müşteri hizmetleri

Bitcoin müşteri hizmetleri

Bitcoin telefon numarası dediğimiz gibi bulunmuyor. Alım yapacağınız sitenin iletişim kanallarını tercih etmek zorundasınız. Eğer özel olarak destek almak isterseniz önerdiğimiz numara aranabilir.

Bitcoin üye olma, Bitcoin hesap açma, üyelik iptali, para çekmek, para aktarma, Bitcoin aktarma, Bitcoin taşıma, alım nasıl yapılır gibi çok sayıda bilgiye ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme: 26.12.2017 12:43