Instagram birden fazla hesap açma kullanma

media 2465

Son güncelleme 8 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagram' da çoklu hesap açmak. Instagram çoklu hesap kullanma. Instagram Android, iOS iPhone uygulamasında çoklu birden fazla hesabı nasıl kullanılır? Çoklu instagram hesabı açma.

Instagram, birden fazla hesap kullanma imkanı sağlamak için yeni bir güncelleme yayınlamayı planlıyor. Instagram, çoklu hesap açma özelliğini şimdilik Beta programı ile sunacak. Instagram birden fazla hesap açma kullanma detaylar yazımızda…

teknik destek

Instagram uygulamasında çoklu hesap özelliğini açmak kullanmak için test kullanıcısı olmanız gerekiyor. Instagram’ da birden fazla örnek 2 hesabınızı kullanmak istiyorsanız yeni çıkacak güncelleme tam size göre olacak. Uygulama Android ve iOS cep telefonda çalışabilecek.

Çoklu instagram şuan için sadece Android cep telefonlarında kullanılabilmektedir. Kullanımla ilgili sorun yaşayanlar aşağıdaki adımları inceleyebilir veya destek alabilir. 

Instagram test başvurusu için buradan play.google.com/apps/testing/com.instagram.android. Çıkan pencereden ” TEST KULLANICISI OL ” yazısını tıklayıp, sonra ki açılacak bölümde sorunsuz kullanımın onaylandığını anlatan bir metin yer alacaktır.

Instagram birden fazla hesap açma kullanma

çoklu açmayı kapatmak, instagram 2 iki hesabı açmak

Instagram Android, iOS iPhone uygulamasında çoklu

Instagram çoklı test sürümü onayı

Cihazınıza Instagram uygulamasını zaten yüklediyseniz kısa bir süre içinde test sürümünü içeren bir güncelleme alırsınız. Instagramuygulamasını yüklemediyseniz önce uygulamayı Google Play’den indirin, daha sonra test sürümünü içeren bir güncelleme alırsınız. Test güncellemesinin elinize ulaşması birkaç saat sürebilir.

Instagram test programından çıkmak için

Test programından istediğiniz zaman ayrılabilirsiniz. Test programından ayrılırsanız ve uygulamanın herkese açık bir sürümü varsa test sürümünün yüklemesini kaldırıp Google Play’den uygulamayı tekrar yükleyerek herkese açık sürüme geçiş yapabilirsiniz. Test programından çıkmak için aynı adres linkinden programdan ayrıl butonunu tıklamanız yeterli.

  • Google e-posta adresinizi Play –  Eğer Play Store hesabınızla ilişkili e-posta adresi ile bu Google Grubu’na katıldı çift kontrol. Kullanılacak e-posta adresi görmek için, Google Play Store uygulamasını ve dokunun açın Menü> Hesaplar.
  • Hata Mesajı – Adım 2 bir hata görürseniz, o (ya bu Google Grubuna (adım 1) katılmadı değil veya Play Store’a bağlanmak için cihazı kullanıcıları farklı bir e-posta adresiyle Google Grubu’na katıldı sizi demektir mermi yukarıda).
  • Telefonunuzu yeniden başlatın – güncelleme hala Yukarıdaki adımları denedikten sonra mevcut değilse, telefonunuzu yeniden başlatmanız gerekebilir.
  • App Kaldırılması – 3. adımda Facebook kaldırmak için, telefonunuzun ayarlarına gidin, ardından Uygulamalar> Uygulamaları yönet> Instagram> Kaldır veya. Kaldırma güncellemeler Bazıları Instagram fabrika sürümüyle app değiştirmek istenebilir.
  • Bağlantılar – bağlantıları açamazsınız eğer, tarayıcı pencereleri birkaç kapatmayı deneyin. : Bu indirme bağlantısı için alternatif bir tarayıcı deneyin işe yaramazsa 
  • Cihazınıza uygulama itin Play Store’dan indirin Instagram. Bazı insanlar eylem seçin Internet veya tarayıcınızı tamamlamak için nasıl istenebilir. Ardından tıklatın Yüklü, yükleme veya güncelleştirme tıklatın> cihazınızı seçin> yükleyin.
  •  

Son Güncelleme: 30.03.2019 15:15