Bip enflasyonla mücadele kanalı takip edin nedir

media 1136

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Turkcell' den enflasyonla mücadelesi için kanalı takip et' le hediye internet başladı. İnternet paketiniz ikiye katlanacaktır. Kademeli olarak hediye bilgilendirmesi gönderilmekte.

4.5G sim kart uyumlu hat sahipleri Turkcell, Bip kullanıcılarına hediye internet veriyor. Bip kullanan bireysel ve kurumsal kullanıcılar Aralık 31′ e kadar yararlanabilecekleri mevcut internet paketi ikiye katlanacak kampanyası için Bip üzerinden mesaj gelmesi yeterli.

teknik destek

30 Gün kullanıma sahip hediye internet için gelen mesajda takip et yazan butona tıklamanız yeterli. Sonra sizi bilgilendirme ekranına getirecek. Onaylandığında bilgi mesajı gönderilecek.

Turkcell’ in Türkiye için yaptığı hediye kampanyası için detaylara resmi sitesinden ulaşabilirsiniz. 

İnternet ikiye katlama nedir? Örnek 3 GB internet paketiniz var. Bu kampanyaya katıldığınızda 3 GB’ da Bip’ den hediye olarak gelecek. Kurumsal hatlar genelde 8 GB veya 10 GB olabiliyor. 

Bip enflasyonla mücadele kanalı takip edin nedir

Bip hediye internet kampanyası

Bedava internet için Turkcell’ i olmanız ve Bip uygulamasını kullanmanız gerekiyor. Mesaj kademelei olarak kullanıcılara ulaşmakta. Hediye internetten yararlanmak için her hangi bir işlem yapmanıza gerek bulunmuyor. Mesaj gelen kullanıcılar başvuru yapabiliyor. Başvuru kanalı takip et ile başlıyor.,

Son Güncelleme: 16.10.2018 19:30