Facebook arkadaşlık isteği ayarları ve gizlilik

media 46

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook hesap ayarlarınızı yapmayı ihmal etmeyiniz. Hesabınızın güvenliği için önemli etki gösteren bu seçenekler yarın sizin için kurtarıcı görevi üslenecektir.

Facebook ayarlarını yaptınız mı? Hesabınızın gerekli ayarlarını yapıp kontrol ettiniz mi? Facebook hesap güvenliği ve gizlilik için önemli bazı ayarlamaların yapılması gerekiyor. Mobil onay, güvenli cihazlar ve kodmatik gibi güvenlik seçenekleri hesabı güvene almayı sağlar. Bunların dışında herkesin tüm bilgilerinizi görmesi güvenlik ihlaline neden olabiliyor. 

teknik destek

Facebook hesabınıza istemediğiniz kişiler tarafından gelen arkadaşlık istekleri ve paylaşımlar rahatsızlık verebiliyor. Bunun için hesabınızın gizlilik ayarlarını iyi yapmanız gerekiyor. Kişi engelleme ve diğer işlemler için ayarlar seçeneğini inceleyiniz.

Arkadaşlık isteği kimlilerin gönderebileceği seçeneklerinde herkes ve arkadaşlarımın arkadaşları olarak seçebilmekteyiz. Seçeceğiniz seçenek 2. ise, bunlara da bazı kısıtlamalar getirebilirsiniz.

Arkadaş istekleri engelleme

Arkadaşlık isteği engelleme! Facebook profilinize giriniz. Ayarlardan gizlilik bölüme geçip size kimlerin arkadaşlık isteği gönderebileceğini seçiniz. Bu bölümde seni kimlerin bulabileceğini seçebilir ve telefon numarası ile aratıp bulma seçeneğini de değiştirebilirsiniz.

Facebook arkadaşlık isteği ayarları ve gizlilik


Facebook oyun bildirimlerini engelleme

Facebook oyun bildirimlerini engelleme
Son Güncelleme: 20.03.2018 19:01