Alexa Site Ekleme Kayıt Olma Nasıl Yapılır

media 3981

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Alexa Site Ekleme Kayıt Olma, Alexa Nasıl Kayıt Olunur? Alexa Site Eklemek, Alexa Kayıt Resimli Anlatım,Alexa Site izleme Kontrol Etme Bilgiler Ne Zaman Yansıyor

Alexa Sitesine Nasıl Site Eklenir Site Kayıt Olma Ekleme

Alexa Site Ekleme Kayıt Olma Nasıl Yapılır? Alexa Sitesine Nasıl Kayıt Olunur? Alexa Site Ekleme. Alexa Nasıl Kayıt Olunur? Alexa Kayıt Adımları Resimli Anlatım. Alexa Site Değerlerini izleme Kontrol Etme Nasıl? Alexa Değerler Ne Zaman Yansıyor?

teknik destek

www.alexa.com sitesine giriş yaptıktan sonra sol üst tarafta bulunan Create an Account butonuna tuşlayıp aktif kullandığınız mail adresini yazıp Create butonu ile kayıt işlemi başlatmış oluyorsunuz. Kayıt onayı için mail adresine gelen doğrulama kodunu tıklayıp girişinizi yapabilirsiniz. Giriş bölümü Sign In

Alexa Site Ekleme Kayıt Olma Nasıl Yapılır

alexa nasıl kayıt olunuralexa nasıl site eklenir kayıt olma

 

Alexa kayıt olup giriş yaptıktan sonra alt tarafta gördüğünüz resimde My Dashboard kayıtlı siteler bölümünden My Sites site ekleme’de yer alan Add My Site yazısını tıklayıp kayıt yapmak istediğiniz site adını yazıyorsunuz.

alexa site eklemealexa site ekleme

 

 

Site adını girdikten sonra View Plans & Pricing tuşlayıp görüntülenmesini bekliyorsunuz site değerleri anlık yansımazsa 24 saat sonra kontrol edebilirsiniz.

alexa web site ekleme değerleri analiz etme

Son Güncelleme: 30.03.2017 05:51