Apple TV Plus ücretli mi ücretsiz mi nasıl izlenir

media 789

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple TV Plus ücretsiz mi nasıl izlenir ve ücretli mi diye merak edenler için aylık abonelik fiyatı açıklandı. Şimdilik Türkiye için net bir şeyler açıklanmadı ama yakın diyebiliriz.

Apple TV Plus bügün hizmete girdi. Apple’ ın ne zamandan beri çıkarmaya çalıştığı multi medya platformu yayına girdi ama şu an için Türkiye desteği gelmedi. 7 Gün deneme paketi ile tanıtımlarına başlayan şirketin kademeli olarak içeriği zenginletecek. Peki Apple Plus TV ücretsiz nasıl izlenir?

teknik destek

Apple Plus TV ücretsiz izleme imkanı için üyelik sırasında kredi kartı bilgilerinizi girmeniz gerekiyor. Bedava kullanım dolmadan önce üyelik iptali yaparak ücretlendirmeden kurtulabilirsiniz.

Yeni TV için 100 veya fazla ülkede yayın hayatına geçeceği daha önce belirtilmişti. Ülkemizde henüz aktif olmayan bu platform için çoklu cihaz desteği bulunuyor.

Şirket bazı ülkeler için Apple TV+ fiyatı 4.99 dolar gibi bir ücretten abonelik hizmetini başlattı. Aynı anda 5 aile üyesi ile kullanma imkanı sağlayan şirket aylık Türkiye fiyatı ne kadar yapacağı henüz bilinmiyor. Büyük ihtimal 28 – 30 TL arası olabilir. Belki haftalık ve mobil abonelik gibi ücretlendirmeler çıkabilir.  

Apple TV Plus indirim kuponu veya kampanyaları ile karşılaşır mıyız bilemiyoruz ama ülkemizde uygun bir fiyatta üyelik sistemini getirmesi gerekiyor. Zaten çoğu internetten dizi ve filmleri izlemekte. 

Hesap açma işlemin Apple ID kullanılmakta ve ücretsiz izleme hizmetine başladıktan itibaren 7 gün içerisinde Apple TV Plus iptal etme işlemi yapılmazsa, akabinde 1 aylık ücretlendirme yapılmaya başlanacak ve iptal edene kadar devam edecektir.

Apple TV Plus ücretli mi ücretsiz mi nasıl izlenir

Son Güncelleme: 01.11.2019 14:28