Apple Music abone sayısı hızla artıyor

media 1656

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple firması tarafından yazılan Apple music uygulaması kullanıcılara açıldığı günden beri yükselişini sürdürmektedir. Apple music kullanıcılarının sayısı milyonlara ulaştı.

2015 yılında Apple firması tarafında kullanıcılarının hizmetine sunulan Apple Music uygulaması çevrim içi müzik servisi sektöründe bulunan  Sportify ile aralarında büyük bir rekabet bulunmaktadır. 

teknik destek

Apple Music ile Sportify platformları kuruluş amaçları aynı olmakla beraber birbirlerine olan üstünlüklerini artırabilmek ve daha fazla kullanıcıya ulaşabilmek için çalışmalarına her iki firmada hız kesmeden devam etmektedir.

İnternet sitelerinde bu işki platforma da ait bir çok bilgi bizlerle paylaşılmaktadır. Ne gibi yenikler yapacakları veya ne gibi yeni özellikler ekleyeceklerini bu bilgilerden öğrenebilmekteyiz. Apple  çevrimiçi müzik servisi yöneticilerinden biri olan Jimmy Iovine ile yapılan bir röportajda Apple Music hakkında son bilgiler bizlerle paylaşılmış oldu. 

Apple Music abone sayısı

media 1654

Yetkili yöneticinin vermiş olduğu bilgilere göre Apple Music uygulamasında kullanıcı sayısı şuan itibariyle 30 milyona ulaşmış durumdadır. Bu rakamlara bakıldığında Apple Music uygulamasında kullanıcı sayısının son dönemde hızlı bir şekilde arttığı görünmektedir. Özellikle Aralık ayından itibaren uygulamaya 10 milyon kişinin abone olması bu büyümeyi bizlere göstermektedir. Ayrıca 2017 yılında yapılan WWDC 2017 de yapılan tanıtımdan sonrada 3 milyon kişi bu uygulmaya abone olmuştur.

Spotify uygulaması ise şuan itibariyle 60 milyon abonesi bulunmaktadır. Spotify platformuyla aynı büyüme hızına kavuşan Apple bu şekilde ilerlemesi halinde yinede sektörde liderliği elde etmesi mümkün görünmemektedir.

Çünkü Spotify’ın reklamlı versiyonuna şuna itibari ile 80 milyon kişi abone olmuştur.

Son Güncelleme: 30.09.2017 20:08