Mobil Yandex Mail E-Posta Uygulaması Android iPhone

media 365

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Mobil Yandex e-posta uygulaması Android iPhone için ücretsiz resmi mağazalarından indirebilirsiniz. Mail kurulumu nasıl yapılır resimli anlatım.

Yandex Android ve iOS iPhone Posta Mobil Uygulaması İndirme ve Kurulumu

Моbil Yandex.Posta uygulaması ile Android ya da iPhone telefonlarda internet erişimi sağlandığı takdirde, uygulama ile mobil telefondan Yandex.Posta’ya erişebilir, postaları kontrol edip, anlık mesajlaşma ve Yandex gelişmiş güvenliğinden ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Yandex.Posta mobil uygulamasını iPhone iOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda kullanabilirsiniz. Yandex Posta uygulamasını ücretsiz mobil.yandex.com.tr/apps/mail buradan indirebilirsiniz.

Mobil Yandex uygulaması ile Mail hesabınızı, spam ve virüslere karşı koruyabilirsiniz. Güvenlik koruması çok etkili bir ücretsiz hizmettir.

 

Yandex.Mail Android iPhone Uygulamasının Özellikleri

 

  • Yandex.Mail ile çevrimdışı çalışma yapılabiliyor. Maillerinizi kontrol ederken internet bağlantınız gittiği takdirde yine maillerinizi okumaya devam edebiliyorsunuz. Her hangi bir mail gönderdiğiniz takdirde yazıp gönder işleminden sonra cihazınız internet bağlantısına ulaştığı takdirde otomatik yazdığınız mail alıcısına ulaşacaktır.
  • Yandex mobil uygulama ile gelen kutusunda çok rahatlıkla düzenleme yapabiliyorsunuz. Gereksiz E-Postaları ayarlayabilir ve mail filtre ayarları ile sosyal bildirimler, iş bildirimleri ya da aile gibi başlıklar ile filtre ayarını yapmanızı sağlar.
  • Telefonda yer alan dosyaları gönderebildiğiniz gibi Yandez Disk kullanıyorsanız burada bulunan dosyalarınızı ya da Yandex Diske aracılığı ile verileri yedekleyip gönderebilirsiniz.
  • Mailinize gelen e-postanın ne bir tür ek içerdiğini, yanında bulunan görseline bakarak anlayabiliyorsunuz.
  • Uygulama, görünümünü değiştirebilme ve istediğiniz temayı seçebilme özelliğine sahip.
  • Ayarlanabilen önemli e-posta bildirim aracı ile gelen maili anında sizi ikaz ederek bildirimde bulunma ve isterseniz bildirim sesi ve ayarlarını yapılandırabilirsiniz.
  • Kurumlar için birden çok mail hesabı ekleme özelliğine sahil. Mailler arasında kolayca geçiş sağlanabiliyor.
  •  

Mobil Yandex Mail E-Posta Uygulaması Android iPhone

Mobil Yandex mail uygulaması ile e-posta hizmetlerini Android ve iPhone telefonlarda rahatlıkla kullanılabilir. Yandex Mobil mail programı kolayca kurulumu yapılabilir. Mobil Yandex kurulumu ayarları nasıl yapılır diyenler için bizden destek alabilirsiniz. Adroid ve iPhone Yandex mail uygulamasını apk apps ücretsiz resmi sitesinden indirebilirsiniz.

Son Güncelleme: 23.03.2017 00:05