Android 10 alacak cihazlar ve tarihi

media 919

Son güncelleme 4 hafta by Teknoloji Haber

teknik destek

Android 10 alacak telefonlar ve yeni Android çıkış tarihi belli oldu gibi. Google' un destek ekibine sorulan soru ile ortaya çıkan tarih pek yakında 10 geliyor.

Google’ dan şaşırtacak bir açıklama gelerek Android Q olan yeni sürümü Android 10 olarak değiştirdi.

teknik destek

Yıllarca tatlı isimleri verdiği sürümlerde bir değişime giderek yeni Android güncellemesinde isim değişimine gidildi ve çok yakında yeni sürüm yayınlanıyor.

Google, Apple ile aynı ay Android 10′ u tanıtacak. iOS 13′ de yakında tanıtılacak. Rakip iki işletim sisteminin çoğu özellikler biliniyor. Çıktıklarında belki ek bazı özelliklerle karşılaşabiliriz. 

Android 10 çıkış tarihi belli oldu

Bazı kullanıcılardan Google’ un destek ekibine sordukları çıkış tarihi için aldıkları cevap Eylül 3 oldu. İki ayrı temsilcinin verdiği bu tarih doğru ise yayınlanmasına pek bir şey kalmamış.

Android 10 5G desteği, katlanabilir model desteği, önemli güvenlik ve gizlilik seçenekleriyle geliyor. Arka planda güncellemeler, ebebeyn kontrolü ve gelişmiş bazı özellikler ile iddialı şekilde geliyor.

İlk etapta Android 10 alacak cihazlar

Google’ un Pixel cihazları olacak. Pixel 2, XL, Pixel 3, 3XL, Pixel 3a ve XL. Bazı modellerin 2 yıllık destek süreleri dolmalarına rağmen yeni güncellemeyi alacaklar.

Android 10 alacak cihazlar ve tarihi

Son Güncelleme: 27.08.2019 16:06