LG G4 Android 6.0 Türkiye Güncellemesi Nasıl Yüklenir

media 2411

LG G4 Android 6.0 Türkiye Güncellemesi Nasıl Yüklenir

teknik destek

LG G4 cep telefonu için Android 6.0 sürüm güncellemesi Türkiye‘ de indirmeye açıldı. Android 6.0 yüklemek isteyenler Ayarlar > Genel sekmesi > Telefon hakkında > Güncelleme Merkezi > Yazılım güncelleme > Güncelleme için şimdi kontrol ile yapabilirler.

Google cihazları ile başlayan Android 6.0 Marshmallow güncellemesi, büyük telefon üreticileri ile devam ediyor. LG, G4 cep telefonu için Android 6.0 sürüm güncellemesini yakın zamanda yüklemeye açmıştı. Şuan içinde Türkiye güncellemesini indirmeye açtı.

teknik destek

Android 6.0 Marshmallow yüklemesini yapmadan önce öneri olarak telefonun yedeğini almanız ve şarj durumunu kontrol etmeniz önerilir.

LG G4 Android 6.0 Marshmallow Güncellemesi ile Gelen Özellikler

Pil tüketimini azaltmak için pil optimizasyonu eklendi. Şimdi telefonunuz veya uygulamalarınız belirli bir süre kullanımda değilken, pil otomatik olarak optimize edilecektir. Telefonunuzu veya uygulamalarınız tekrar kullanmaya başladığınızda, pil optimizasyonu durdurulacaktır.

Pil optimizasyonu sırasında alarmlar çalmayabilir ve en son İS sürümüne güncellenmeyen uygulamalardan bildirim alınamayabilir. Belirli uygulamalardan bildirimlerin alındığından emin olmak için, Ayarlar > Genel > Pil ve güç tasarrufu > Pil kullanımı > Optimizasyonları yok say öğesine gidin.

Knock Code, en son İS için daha iyi bir deneyim sunmak üzere güncellenmelidir. Knock Code için şimdi en az 6 dokunuş olmalı ve 3 farklı yön kullanılmalıdır.
Ekran kilidini açmak için, yalnızca geçerli kullanıcı için Knock Code kullanılabilir.

Uygulama izinleri değiştirildi. Diğer uygulamalardan belirli özelliklere erişmek üzere, uygulama için izinlere izin verebilir ya da reddedebilirsiniz.
Bir uygulamayı yükleyip açtığınızda, bir uygulamaya belirli özellikler için izin vermenizi isteyen açılır pencereler gösterilebilir. Uygulamayı kullanmak için izinleri vermeniz gerekir.

android,lg g4 android 6.0,lg g4 android 6.0 indir,lg g4 android 6.0 güncellemesi,lg g4 android 6.0 türkiye,android 6.0 türkçe,android 6.0 nasıl kurulur

İzin vermeyi ya da vermemeyi tercih edebilirsiniz. İzin vermemeyi tercih ediyorsanız, tekrar sorulmaması için “Bir daha sorma” öğesini seçin.
Bu izinleri daha sonra Ayarlar > Genel > Uygulamalar > İzinler öğesinden değiştirebilirsiniz.

Direct Share özelliği eklendi. Önceden paylaşılacak uygulamayı ve ardından kiminle paylaşılacağını seçerdiniz.
Şimdi ise, sık paylaşılan uygulama ve kişi kombinasyonları önerilecektir.
Şununla paylaş öğesini seçtiğinizde, paylaşılacak uygulama ve kiminle paylaşılacağına ilişkin maksimum 8 öneri alırsınız.

Ses profiline sessiz modu eklendi. Telefonu bildirim panelinden ya da Ses seviyesi tuşlarına bastığınızda görünen ses seviyesi panelinden sessize alabilirsiniz.
Telefonu Ayarlar > Ses ve bildirim öğesinden de sessize alabilirsiniz.

Kesintiler “Rahatsız etmeyin” olarak yeniden adlandırıldı. Bununla, uygulamaların bazılarından ya da hiçbirinden gelen bildirimlerle rahatsız olmamak için bildirim almak istemediğiniz zamanları ayarlayabilirsiniz.

Otomatik parlaklık değiştirildi. Aydınlık yerlerde ekran daha parlak, karanlık yerlerde ise daha karanlık olacaktır.  Şimdi Otomatik parlaklık özelliğini kullanırken, ortamın ışığına göre otomatik olarak ayarlanan, parlaklık kaydırma çubuğu görülebilir.

Ayarlara “Gözetlemeye izin ver” seçeneği eklendi. Böylece şimdi bildirimleri ekranın üst kısmında görebilir ve ekranı engellemelerini önleyebilirsiniz. Ayarlar > Genel öğesinden gözetlemeye izin verebilirsiniz

Google uygulamalarını ve hizmetlerini daha kolay yönetebilirsiniz. Google ayarları uygulaması şimdi Ayarlar > Genel > Google öğesinde.

Bellek ayarları, kolay erişim için Ayarlar > Genel > Bellek öğesine eklendi. Şimdi uygulama başına saatlik bellek kullanımını görebilirsiniz.

Uygulama ayarları ekranı basitleştirildi. Önceden devre dışı bırakılan uygulamalar, çalışan uygulamalar, SD karttaki uygulamalar ve indirilen uygulamalar için sekmeler bulunuyordu. Şimdi ise, tüm uygulamaları basit bir ekranda görebilirsiniz.

Bu ekranın sağ üst köşesindeki menüden sistem uygulamalarını ekleyebilir ya da çıkarabilirsiniz.

LG Bridge, LG AirDrive olarak yeniden adlandırıldı. LG AirDrive, Ayarlar > Ağ > Paylaş ve bağlan öğesinde bulunabilir.

LG G4 Android 6.0 LG PC Suite Programı ile Nasıl Yüklenir Kurulur

 

android, android 6.0 nasıl kurulur, android 6.0 türkçe, lg g4 android 6.0, lg g4 android 6.0 güncellemesi, lg g4 android 6.0 indir, lg g4 android 6.0 türkiye

Son Güncelleme: 29.11.2015 18:31