TikTok hesabınız şu anda devre dışı durumda açılmıyor

TikTok hesabiniz su anda devre disi durumda

Son güncelleme 2 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Hesabıma girerken TikTok hesabınız şu anda devre dışı durumda açılmıyor hatası alıyorum diye şikayet edenlerin çoğunun yapacağı işlemler aynıdır. Yapılacaklar tamamen test olarak ilerleme sağlanacaktır.

TikTok hesabının devre dışı olması sorunu kullanıcıları oldukça endişeye sokan bir durumdur. Özellikle TikTok üzerinden emek harcamış ve belli bir takipçi kitlesine ulaşmış kişiler için daha stresli bir dönemdir. TikTok hesabının kapatılması bazen kullanıcının hatası olsa da bazen tamamen kullanıcının elinde olmayan nedenlerden dolayı olabilir.

teknik destek

TikTok hesap neden devre dışı bırakıldı?

Tiktok platformunda özellikle aynı içerikleri üreten kişiler arasında büyük bir rekabet vardır. Aynı zamanda bu içerik üreticilerinin takipçi kitleleri arasında rekabet vardır. Bazen rekabet edilen hesapları aynı sebeplerden ötürü şikayet etmek, o hesabın kapatılmasına neden olabilir. Bu gibi durumlarda devre dışı bırakılan hesabın açılması daha kolay olur.

TikTok hesabınız şu anda devre dışı durumda bildirimleri alan kişiler genelde topluluk kurallarına aykırı davranışlarda bulunmuştur ya da yoğun bir şikayet almışlardır. Devre dışı bırakılma sebepleri şu şekildedir;

TikTok üzerinden yayınlanan videolarda ya da yapılan canlı yayınlarında herhangi bir gruptan olan insanlara ayrımcı ya da ırkçı içerikler paylaşmak hesabı devre dışı bırakabilir.

TikTok üzerinden diğer insanlarla herhangi bir sebeple dalga geçmek ya da zarar vermek hesabın kapanmasına sebep olabilir.

Zararlı ya da yasadışı olan bir maddeyi ya da nesneyi yine yasadışı bir şekilde üretimini yapıp TikTok üzerinden yayınlamak yasaktır. Bununla birlikte satışının da yine TikTok üzerinden yapılması sonucunda hesap devre dışı bırakılabilir.

Başka hesapları saldırgan, nefret dolu, karalayıcı, müstehcen ya da kışkırtıcı içeriklerle tehdit etmek hesabın askıya alınmasına neden olur.

TikTok’ un rızası olmadan üçüncü kişinin bilgilerini paylaşmak hesabın devre dışı bırakılması nedenleri arasında yer alır.

TikTok hizmetimizi cok sik ziyaret 1
TikTok hesabınız şu anda devre dışı

TikTok devre dışı bırakılan hesabın açılması

devre dışı bırakılan TikTok hesabı nasıl açılır ya da nasıl açabilirim sorularına vereceğimiz yanıt standart olabilir. Bir çok aksaklık için denediğimiz yöntemler burada da işe yarayabilir.

TikTok hesabınız şimdi devre dışı durumda hatası alan kişiler hesapların erişmekte zorluk çeker. TikTok kurallarına hiçbir şekilde çiğnemeyen kişiler aşağıdaki yönlendirmeler ile hesabına kavuşabilir;

  • İlk olarak [email protected] adresine hesabı yeniden açmak amacıyla bir e- mail gönderilmelidir. Gönderilen e- mailin içeriğinde açılması istenen TikTok kullanıcı adı mutlaka bulunmalıdır.
  • Mail içeriğinde, TikTok hesabının devre dışı bırakıldığını, bu olayın ne zaman olduğu, bir hata olduğunu içeren yazının yer alması gerekir. Bu yazıyla birlikte kişinin temiz olduğuna ve kural ihlali yapmadığına dair ek bilgileri de göndermesi gerekir.
  • Hesap incelemeye alındıktan sonra açılabilmektedir.
  • Sistem arızalarından biri olma olasılığı için araştırılması gerekiyor.
  • Hesap, cihaz, uygulama ve internet aksaklıklarında yaşanma olasılığı var. Farklı cihaz ve bağlantıyla test edilebilir. Artı bilgisayar kullanarak denenmesi şart.
  • Belki hiç bir şekilde oturum açmaya çalışmadan bir iki günün dolmasını beklerseniz kendiliğinden çözülme olasılığı var.
  • Yukarıdaki resimde hesabı yönet bölümüne girip ve işletme olanla devam edilmesi belki aksaklığı ortadan kaldırabilir.

Uygulamadaki veya hesaplardaki sebepler

Uygulamaya gelen yeni sürümlerde nadir aksaklık çıkma durumları var. Burada önceki versiyonlardan birinin kullanılması ile deneme yapılması gerekiyor. Tabi hesabı başka bir telefonda denedikten sonra bunu uygulayınız. Ek aşağıdaki adımları uygulayın.

Ayarlardan uygulamalar adlı alanının açılması gerekiyor. Burada TikTok’ u bulun ve içerisindeki seçenekleri çalıştırınız.

Birde tarayıcı ile erişim yapılabiliyorsa profilde düzenlemeler yapılmaya çalışmalı. Eğer ceza veya yaptırım varsa buradaki bilgiler değişmeyecek.

teknik destek