Zyxel P-660N-T1A modem port açma

media 1552

Son güncelleme 5 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Zyxel P-660N-T1A Superonline, Turknet, Smile ADSL ve TTnet Türk Telekom modemlerde port açma nasıl yapılır resimli anlatım. Modem kurulum ve diğer sorunlar için destek hattı.

ZYXEL P-660N-T1A modem ttnet port açma işlemi nasıl yapılır, ZYXEL P-660N-T1A modem superonline port açma işlemi nasıl yapılır,ZYXEL P-660N-T1A modem türknet port açma işlemi nasıl yapılır,ZYXEL P-660N-T1A modem smile adsl port açma işlemi nasıl yapılır,ZYXEL P-660N-T1A modem biri adsl port açma işlemi nasıl yapılır,

teknik destek

ZYXEL P-660N-T1A modem de port açmadan önce kontrol edilmesi gereken en önemli nokta modeminizin kurulu olması ve internete bağlı olmasıdır. ZYXEL P-660N-T1A modem kurulumu için buraya tıklayarak destek alabilirsiniz. ZYXEL P-660N-T1A modem  de port açmak için açmak istediğiniz portları da biliyor olmanız gerekiyor. Güvenlik kameralarınızı izlemek için yada güvenlik kameralarınızı cep telefonunuzdan izlemek için mobil portunun açılması gerekiyor. Mobil portun hangi port olduğunu dvr cihazının menüsünden bakabilirsiniz. ZYXEL P-660N-T1A modem de port açarken hangi servis sağlayıcıyı kullandığınızın hiç bir önemi yok.
Sadece güvenlik kamerası değil flatcast radyo yayını yapmak için play station üzerinden online oyun oynayabilmeniz için de yine ZYXEL P-660N-T1A modem üzerinden port açılması gerekiyor. ZYXEL P-660N-T1A modem de port açmak için aşağıdaki görsellerden yararlanabilirsiniz.

ZYXEL P-660N-T1A modem port açma

ZYXEL P-660N-T1A modem de port açmak için öncelikle Zyxel modemlerin ıp adresi olan 192.168.1.1 adresine girelim. Bu sayfa da sizden modem arayüzüne bağlanmak için şifre isteyecektir. Modem arayüzündeki şifre yazan kısma  “ttnet yada 1234” yazarak modem arayüzüne ulaşabilirsiniz.

 
Daha sonra açılan sayfada ise modem arayüzünün şifre değiştirme ekranı gelecektir. Bu kısımdan modem arayüzünün şifresini değiştirebilir yada “vazgeç” butonuna tıklayarak değiştirmeden geçebilirsiniz.
 
Sonraki aşamada ise açılan sayfanın sol kısmında yer alan “ağ” yazan kısma tıklayalım. Daha son bu kısmın hemen altındaki başlıklarda yer alan “ağ adresi çeviricisi” yazan kısma tıklayalım. Açılan sayfadaki üst kısımda yer alan “port yönlendirme” yazan kısma tıklayalım.
 
Daha sonra ise açılan sayfada ok işareti ile gösterdiğimiz “servis adı” yazan kısmın yanındaki ok işaretini açalım
 
Sonra da açılan küçük pencedeki “user device” yazan kısma tıklayalım
 
Sonraki aşamada ise ok işareti ile gösterilen ekle butonuna tıklayalım
 
ZYXEL P-660N-T1A modem resimli port ayaları
Sonraki işlem ise kırmızı çizgilerle işaretlediğimiz kısımlara açmak istediğiniz port numaralarını ve ıp adresini yazarak sayfanın alt kısmında bulunan uygula butonuna tıklayalım.
 
Bu işlemleri yaptığınızda port açma işlemi tamamlanmış olacaktır. Son bir işlem yapılması gerekiyor.Sayfanın sol kısmında yer alan “güvenlik” yazan kısma ardından da “güvenlik duvarı” yazan kısma tıklayalım. Açılan sayfada güvenlik duvarını kapatalım yada devre dışı olmasını sağlayalım
 
ZYXEL P-660N-T1A modem de port açma işlemi için yukarıdaki görsellerden yararlanabilirsiniz. Bu işlemler modeminize yada internet bağlantınıza herhangi bir sorun oluşturmaz yada zarar vermez. 

Zyxel P-660N-T1A modem port açma Zyxel modem port açma Zyxel port açma modemde port açmamodem port açmamodem port açma ayarlarıport ayarlarınasıl yapılır


Wifi çekim gücünü arttırma seviyesini yükseltme

Wifi çekim gücünü arttırma seviyesini yükseltme

Cep Telefonda Bilgisayarda Wi-Fi İnterneti Hızlandırma

Cep Telefonda Bilgisayarda Wi-Fi İnterneti Hızlandırma

ZTE ZXV10 W300 ZXHN H168N H108N Modem Kilidi Kırma Kaldırma Açma

ZTE ZXV10 W300 ZXHN H168N H108N Modem Kilidi Kırma Kaldırma Açma

Bilgisayar Kablolu Kablosuz Wifi Modemi Görmüyor

Bilgisayar Kablolu Kablosuz Wifi Modemi Görmüyor
Son Güncelleme: 22.12.2017 00:13