Zoom the passworld incorrect hatası

media 162

Zoom the passworld incorrect yani yanlış şifre hatası için yapılacak ilk işlem şifre sıfırlama olacak ve duruma göre giriş yapamıyorum şeklinde talep oluşturmaya gidecek.

teknik destek

Çok defa şifre yanlış girildiğinden hesap kilitlenebiliyor. Bazen giriş yapılan internet ip ve bazende cihaz banlanabiliyor. Tabi hesap çalınma gibi durumlarla karşılaşanlar için ne gibi önlemler alınması gerektiğinin iyi araştırılması gerekir. İki aşamalı doğrulamaların her zaman kullanılmasını öneriyoruz. Tabi bunlara erişimin kaybedilmemesi için ek önlemlerde.

Zoom the passworld incorrect, yanlış şifre denemesi olarak adlandırılan giriş hatası mesajıdır. Bu uyarı alındığında ilk akla gelen hesabım hacklendi ya da parolayı acaba yanlış mı giriyorum oluyor. Uyarı alanlar bazen klavyeden yazdığı bilgiyi görmedğinden klavye kaynaklı ya da uzun zamandır değiştirmediğinden unutmuş olabiliyor.

teknik destek

Şifre yanlış hatası alanların yapacakları işlemler öncelikle uygulama üzerinden ve farklı bir ağdan teste edilmesi. Modem kapatılıp açılarak ip değiştirilip denenebilir. Banlamaya geçici bir yöntem olacaktır.

Ek birde kullanıcı kilidini açma için aşağıdaki görsel incelenebilir. Hazır karşılaştık bunu da eklemek istedik.

Öneri yapılacaklar şunlar olacak:

  1. Sıfırlamada bağlantı zoom.us/forgot_password tarayıcıyla girilecek.
  2. Email girilmesi isteniliyor ve “I’m not a robot” doğrulamasının yapılması. Genelde ek bir şey çıkmaz ama resimde yer alanlar seçilemiyorsa, Gmail hesabınız varsa aynı tarayıcı üzerinden mail hesabınızı açınız. Bu güvenli olarak görülmenizi sağlayan bir yöntem olacak.
  3. Sıfırlamanın e-postaya gönderildiğini belirten bir bilgilendirme gelecek. Gelmezse spam / gereksiz alanını kontrol edin.
  4. Sıkıntı varsa talep oluşturmak veya destek kısmını incelemek için explore.zoom.us/contact bağlantısına giriniz.

Sürekli aynı uyarı alanların başka bir internet ve cihazla giriş yapmalarını öneriyoruz. Bilgisayar / telefon ve tarayıcı seçeneklerine dikkat etmelerini öneriyoruz. Uygulamadan açılmıyorsa belki PC ile açılabilir.

Zoom the passworld incorrect hatası

Aşağıdaki görsel yetkili hesaplarda kilit açma ve sıfırlama gibi yöntem seçeneklerini barındırmakta. Herhangi bir problemde destek açılabilir.

Zoom yanlış şifre hatası

Son Güncelleme: 04.12.2020 17:56