Google Arama Hesap Geçmişini Görüntüleme Silme

media 387

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Google Arama Geçmişi Görüntüleme Silmek,Google Hesap Hareketlerini Kaldırmak,Google Arama Geçmişini Android iPhone iOS Telefondan Silme Temizleme Kaldırma

Google Arama Hesap Geçmişini Görüntüleme ve Silme

Google hesabımdaki arama görüntüleme hareketlerini görüntülemek yada silmek için ne yapmalıyım nereden siliniyor? Android iOS iPhone cep telefonundan Google arama girişlerini silme temizleme nasıl yapılır?

Google arama ve hesap özetinizi buradan google.com/settings/dashboard tıklayarak kontrol edebilir, nasıl kullandığınızla ilgili bilgileri görebilirsiniz. Hesabınıza sizin dışınızda izniniz olmadan giriş yapılmışsa şüpheli etkinlikleri hesap özetinden inceleyebilirsiniz.

Hesap Özeti bölümünde ürünü tıklayarak en son ne zaman kullandığınız ve ürünle ne yapıldığının özet bilgilerini görebilirsiniz. Artı son etkinlik (ör. Gmail bölümünde, okuduğunuz son e-posta veya Arama Geçmişi bölümünde, yaptığınız son arama gibi) görüntülenebilir.

Bazı durumlarda 28 gün kullandığınızla ilgili özete ulaşabilirsiniz. Örneğin, Takvim’i kullanıyorsanız, son dört hafta boyunca en sık kimlerle görüştüğünüzü görebilirsiniz.

Google Arama Geçmişini Görüntüleme ve Silme

Android cep telefonundan google arama geçmişini silme: Menü >Ayarlar > Gizlilik > Arama geçmişini temizle bölümü.

iOS iPhone cep telefonundan google arama geçmişini silme: Ayarlar’a girmek için dişli simgesine dokunun. Gizlilik altında Arama geçmişini temizle

Bilgisayardan google arama geçmişini silme:

Rehber‘de  Geçmiş‘i tıklayıp Arama geçmişi sekmesini seçerek arama geçmişinize erişin.

  • Bir aramayı kaldırma: Arama sorgusunun sağındaki  menü simgesini tıklayıp Arama Geçmişinden Kaldır‘ı seçin.
  • Tüm arama geçmişinizi silmek için Tüm arama geçmişini temizle‘yi tıklayın.
  •  

Google Arama Hesap Geçmişini Görüntüleme Silme
 

Son Güncelleme: 24.03.2017 17:46