Turkcell T50 Telefon için Yapılan Şikayet ve Yorumlar

media 3882

Turkcell T50 Telefon için Yapılan Şikayet Yorumlar,Turkcell ZTE T50 cep telefonu şikayetleri,Turkcell T50 nasıl bir telefon,Özellikleri ve ücreti iyi mi

teknik destek

İçerikteki başlıklar

Turkcell ZTE T50 Cep Telefonu için Yapılan Şikayet ve Yorumlar Neler

Turkcell ZTE T50 cep telefonu için yapılan şikayetler. Turkcell T50 nasıl bir telefon alınır mı? T50 almaya değer mi? Turkcell T50 özellikleri ve ücreti iyi mi

teknik destek

Öncelikle Turkcell T 50 reklamlarda anlatıldığı gibi bir cep telefonu değil ilk izlenimi özelliklerine baktığınızda fiyatına göre iyi bir cihaz olduğu görünüyor ama gelin birde alıp kullananlara sorun hani bir söz vardır ya bir dokun bin ah işit !

Turkcell T50 akıllı olduğu söylenen telefonda çıkan sorunlar şu şekilde: Donma ve kilitlenme sorunu, ekran dokunmatik çalışmama sorunu, ekran kararması ve ekran iç kısımda çizik varmış gibi görünüm, şebeke çekim sorunu yada yetersiz çekim, anakart arızası, ses sorunu karşı tarafın sesini almada yada karşı tarafa ses gitmeme gibi sorunlar daha yaz yaz bitmez.

Sonuç: Ankart değişimi, cihaz değişim yada ücret iadesi için üreticiden beklenecek cevap ve bu sonuç ile üreticinin cihazı göndermesi yada ödemeyi göndermesi 1-2 ay alıyor.Çin üretici firması ZTE ürün için hızlı bir dönüş yapmamaktadır. T50 alanlara Allah sabır versin.

Turkcell T50 Cep Telefonu Özellikleri

  • Dört çekirdekli 1.2 GHz Qualcomm 8926 işlemci
  • 2 MP ön kamera 13 MP arka kamera ve HDR çekim desteği
  • 5 inç ekran 7.8 milimetrelik boyutunda,2300 mAh batarya özelliği
  • 4G Teknolojisine destekliyor ve Dolby Digital Plus ses teknolojisi kullanıyor
  • Yüklü Android sürümü 4.4.2 işletim sistemi

Turkcell T50 Telefon için Yapılan Şikayet ve Yorumlar

Son Güncelleme: 26.03.2017 13:36