Android Samsung Galaxy Virüs Programı Kurma Yükleme

media 4190

Android telefonlarda virüs korumada kullanılan uygulamaların bir kısmı işe yararken bir kısmı ise orta seviye koruma sunuyor.

teknik destek

Android telefonunuzdan ya da tabletinizden Play Store uygulaması ile arama kısmına hangi virüs programını indirmek istiyorsanız adını yazıp aratıp yükle butonu ile kurabilirsiniz.

Telefon ya da tablet üzerinden kuramayanlar bilgisayar üzerinden kurabilirler https://play.google.com’ a Gmail hesapları ile giriş yapıp virüs programını indiriyorsunuz. Eğer Gmail hesabınız yoksa www.gmail.com sitesinden hesap açabilirler.

teknik destek

Play Store resmi sitesinden aşağıda resimli olarak gösterdiğim şekilde Android cihazlarına yükleyebilirler. Yükleme işlemi için bilgisayarınızdan komut veriyorsunuz Android cihazınızın internet bağlantısı olduğunda otomatik indirme ve kurulum adımına gidiyor.

İndirdiğiniz Android virüs programını çalıştırıp cihazınızı taratıp temizledikten sonra telefon ya da tableti kapatıp açıp performansı nasıl hızında yavaşlama var mı kontrol ediniz eğer cihazınızı çok kasıyorsa başka virüs uygulaması indirip deneyebilirsiniz.

Android Cep Telefonu ve Tabletlere Virüs Programını Nasıl Kurulur Resimli Anlatım

Hangi uygulamayı kullanmalıyım diyenler için kesinlikle test skorlarına ve kullanıcıların yorumlarına bakılmasını öneriyoruz. Bir çoğu koruma sağlarken cihazı kullanılmayacak yavaşlığa itebiliyor. Bundan dolayı iyi araştırılmasını öneriyoruz.

Kurulumda uyarı tercih ettiği versiyonun farklı sürümlerine baklamalırı öneriyoruz. Google üzerinden arayanlar veya resmi mağaza dışından indirenlere uyarı olarak kurduğunuz apk dosyasına zararlı kod yerleşimi olabileceği ihtimalini değerlendiriniz.

Android Samsung Galaxy Virüs Programı Kurma Yükleme 

Android Tablet Virüs Programı Uygulaması indir

Son Güncelleme: 02.07.2021 20:54