Yandex Metrica Nedir Nasıl Kullanılır Kurulumu Ayarları

media 3447

Son güncelleme 5 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Yandex Metrica nedir? Nasıl kullanılır? Metrica kurulumu ayarları nasıl yapılır? Yandex Webvisor kullanımı, verileri izleme, Wordpress Yandex Metrica kurulumu kod ekleme.

Yandex Metrica NedirYandex Webvisor Nedir?

Yandex Metrica hizmeti ile eklenen web sitelere giriş ve detaylı kullanıcı bilgilerine ücretsiz ulaşabilirsiniz. Kaç kişi girmiş ne kadar süre vakit geçirmiş, hangi anahtar kelime ile siteye ulaşmış, hangi kanalla siteye gelmiş gibi tüm detaylara ulaşabilirsiniz.  Yandex Metrica hesap açmak, kayıt olmak, trafik izleme, sayaç kodu alma, kodu siteye yerleştirme resimli anlatımı bu yazımızda.

Yandex Metrica Webvisor hizmeti nedir: Yandex Webvisor hizmeti web sitenize giriş yapan kullanıcının sitenizi nasıl ziyaret ettiğini sitenizde aşağı yukarı, sayfa geçişleri ve fare hareketlerini izleyebilirsiniz. Kullanıcının site içerisinde dolaşırken ekran görüntüsü Webvisor hizmeti ile aktarılır ve Yandex Metrica hesabınızla Webvisor bölümünde yer alan kayıtların yanında play butonuna tıklamanız yeterli.

metrica.yandex.com.tr sayfasına giriş yapıp Yandex hesabınız varsa giriş yapıyorsunuz yoksa Kayıt seçeneği ile devam ediyorsunuz.

Yandex Metrica ve Webvisor Nedir Nasıl Kullanılır Kurulumu Ayarları Nasıl Yapılır

Yandex Metrica Nedir Nasıl Kullanılır Kurulumu Ayarları

Bu bölümde yer alan bölümleri doldurup eğer cep telefonunuz yoksa ya da cep telefonu eklemek istemiyorsanız Telefonum yok seçeneği ile devam ediniz.

Yandex Metrica Nedir,Yandex Webvisor Nedir

Güvenlik sorusu bölümünde yer alan sorulardan birini tercih edebilirsiniz ya da isterseniz kendi sorunuzu belirleyebilirsiniz.

Webvisor Kayıtları izleme Seyretme

Sayaç ekle butonunu tıklayıp aşağıdaki gibi bölümleri kendinize göre yazıp Kur butonuna tıklayınız. İsterseniz Yandex e-posta adresini’de tercih edebilirsiniz.

Wordpress Yandex Metrica Web Siteye Kod Ekleme

Yandex Metrica Kullanımı

Webvisor seçeneğini seçerek sitenize giriş yapan kullanıcıların fare hareketlerini izleyebilirsiniz sitenizin ekran görüntüsü ile.

Webvisor Nasıl Kullanılır,Webvisor Kayıtları izleme

Webvisor Nasıl Kullanılır

Siteye Kod Ekleme Wordpress

Son Güncelleme: 22.03.2017 13:36