Xperia X ve Xperia X Compact Android 8.0 güncellemesi

media 1454

Son güncelleme 4 hafta by Teknoloji Haber

teknik destek

Sony 2016 yılında piyasaya sürdüğü Xperia X ve Xperia X Compact modelleri için Android 8.0 Oreo güncellemesini yayınladı. Detaylar haberimizde…

Sony firması bir çok yeni model çıkarmak için 20118 yılında çalışmalarına hız vermeden devam ediyor. Sony yeni modellerini çıkarırken aynı zamanda daha önce çıkarmış olduğu modeller içinde yazılım güncellemesi çalışmalarını sürdürmektedir.  Sony firması Xperia X Compact modeli için Android 8.0 güncellemesini yayınladı.

teknik destek

Xperia X ve Xperia X Compact Android Oreo güncellemesi

Xperia X ve Xperia X Compact Android 8.0 güncellemesi

Sony geçen yıl Xperia X Performance modeli için Android 8.0 güncellemesini yayınladı. Firma bu kez ise 2016 yılında piyasaya çıkardığı Xperia X ve Xperia X Compact modelleri için Android 8.0 güncellemesini yayınladı. Gelen güncelleme ile bir çok özellik yeni telefon modelinde yer almaya başladı. Android 8.0 işletim sistemi diğer sürümden daha stabil çalışarak telefonların çalışma verimliliğin artmasını sağladı.

Sony 2016 yılında satışa sunduğu Xperia X ve Xperia X Compact modellerinin daha stabil olabilmesi için 1.21 GB boyutlu bir güncelleme dosyası yayınladı. 34.4.A.0.364 sürüm numarası ile bu model kullanıcıların karşısına çıktı. Gelen bu güncellemede Android 8.0 işletim sistemi yer alırken aynı zamanda Google tafafından Ocak ayında yayınlanan  güvenlik yaması da yer almaktadır. Yayınlanan bu güncellemeyi Xperia X modelinin tek SIM kartlı olanı ve çift SIM kartlı olan modeli için ayrı ayrı güncelleme yayınlandı. Ayrıca X Compact modeli içinde Android 8.0 güncellemesi yayınlandı.

Bu yeni gelen güncelleme ile Android 8.0 işletim isteminde yer alan bir çok yenil telefonlara yüklenmiş olacak. Yeni emojiler, yeni pil detayları gibi bir çok yenilik sizlerin karşınıza çıkacak. Ayrıca telefonu kullanırken küçük bir pencere açılarak herhangi bir videoyu izleyebilirsiniz.

Son Güncelleme: 09.02.2018 16:24