Xiaomi Mi Band 3 özellikleri

media 1253

Son güncelleme 6 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Xiaomi' den yeni bir ürün Türkiye' de satışta. Band 2 ile kıyaslandığında daha doğru veriler ortaya koymakta. Yeni ürünün satış fiyatı 240-250 TL…

Xiaomi’nin geçen haftalarda Mi 8 serisiyle beraber tanıtmış olduğu yeni akıllı bileklik ürününü Mi Band 3, resmi bir şekilde ülkemizde satışa sundu. Ücretine göre şık bir görüntüye sahip olan cihaz, işlevsel özellikleri içerisinde barındıran Mi Band III, özellikle sağlık veri işlemlerini düzenli bir şekilde izlemek isteyen kullanıcılar için birebirdir.

teknik destek

Xiaomi Mi Band 3 ürünü hangi özelliklere sahiptir?
Şirketin yapmış olduğu açıklamalara göre Mi Band 3 ürünü, bir önceki akıllı bileklik olarak kullanılan Mi Band 2’ye göre belgeleri çok daha doğru biçimde kullanıcılara gösteriyor. Adım sayar işlemleri, uyku takipçisi uygulamaları, kalp atış hızını algılayan sensörler gibi özelliklere sahip bir cihazdır. Bu özellikleri sayesinde uzun süre hareketsiz kalan kişileri harekete geçmeleri için uyarıda bulunuyor. 

Diğer bilekliklere göre şık bir görünüme sahiptir. Ürün beş metre kadar derinliğe sahip olan suya dayanabilecek şekilde tasarlandı. Mi Band 3 cihazı akıllı telefonlarıyla senkronize eden müşteriler telefonlarına gelen aramaları ve mesajları akıllı bileklik üzerinden görüntüleye biliyorlar. Uygun olmadıkları zamanlarda gelen aramaları sessize alarak bekleyebiliyorlar.

Xiaomi Mi Band 3 özellikleri

Cihaz fiyatı ne kadar?

Xiaomi Mi Band 3 fiyatı: Çin bölgesinde Yirmi Altı dolara satışa çıkarılan Xiaomi Mi Band 3, döviz kurunun hızlı bir şekilde artması ile ve peşinde gelen vergiler sebebi ile Türkiye de uygun bir fiyata satılmıyor. Türkiye genelinde ürünün satış fiyatı ortalama 240 Türk Lirasıdır.