Xiaomi Mi 6 modeli hangi renklerde satışa çıkacak

media 2093

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Çin mobil firmasının Xiaomi marka Mi 6 modeli yakın dönemde üretime başlayacak. Xiaomi Mi 6 modeli hangi renklerde üretime çıkacak ?

Çin malları ülkemizde ve dünyada bir çok alanda yer almaktadır. Teknoloji ürünlerinde hemen hemen bütün cihazların arkasında Çin malıdır üretimini görmeniz mümkündür. Teknoloji ürünlerinde bulunan tecrübesini Çin firmaları ürettiği telefon modellerine yansıtarak tasarım ve özellikler yönünden gelişmiş ürünler çıkarmaktadır.

teknik destek

Çin ülkesinde üretilen telefon modellerinden biride Xiaomi markasının ürettiği Xiaomi Mi 6 modelidir. Daha önceki günlerde resmi olarak firma tarafından tanıtımı yapılan Xiaomi markasının gözde modeli olan Xiaomi Mi 6 için yeni bilgiler gelmektedir. 

Xiaomi markasının amiral gemisi olan Xiaomi Mi 6 modeli hakkında bir çok haber internet sitelerinde yer almaktadır. Geçmiş dönemlerde tanıtımı yapılan telefonun amiral gemisi Mi 6 ve Mi 6 Plus modellerinin hangi renklerde üreteme çıkacağı netleşti. Xiaomi Mi 6 telefon modeli gelen bilgilere göre 11 farklı renkte satışa çıkacağı düşünülmekteymiş. Kullanmış olduğu teknik özellikler ve tasarımı ile dikkat çeken telefon modelinin tanıtımında kullandığı renklerin yanısıra 11 farklı renkle son kullanıcıdın karşısına çıkacak.  Snapdragon 835 işlemcisi ve 6GB RAM ile oldukça yüksek teknik özelliklere sahip bir telefondur. 

Xiaomi Mi 6 telefon modeli hangi renklerde satışa sunulacak

Xiaomi Mi 6 modeli hangi renklerde satışa çıkacak

Çin ülkesinde satışa sunulacak olan Xiaomi Mi 6 serileri için internette yer alan dokümanlarda bu cihazların teknik özelliklerinden bahsedilirken ayrıca yukarıda belirttiğimiz gibi 11 farklı renk ile takipçilerinin karşısına çıktı. Daha önce firma tarafından yapılan açıklamalara göre Xiaomi Mi 6 modeli siyah, beyaz, mavi ve gümüş renginde çıkacaktı. Fakat yapılan yeni açıklamalar ile altın, gri, pembe, şampanya, koyu gri, vişne çürüğü ve dondurulmuş siyah (!) renkleride piyasada olacağı söylenildi. Dondurulmuş siyah rengi ise Çin pazarına özel yapılacağı fakat diğer ülkelerde sunurlı sayıda çıkacağı tahmin edilmektedir.


Xiaomi Mi 6 modelinin en son görüntüsü sızdı

Xiaomi Mi 6 modelinin en son görüntüsü sızdı

Çin devi Xiaomi yeni telefonu Mi 6 özellikleri

Çin devi Xiaomi yeni telefonu Mi 6 özellikleri
Son Güncelleme: 21.04.2017 14:39