Instagram gruptan çıkma

media 1164

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagram' da dahil olduğunuz bir gruptan çıkmak istiyorsanız hangi adımları izlemeniz gerektiğini sırasıyla yazdık. Gruptan sessizce ayrılma yani gizli ayrılma gibi bir durum yok.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya ağlarından bir tanesi olarak İnstagram gerek fotoğraf paylaşma, gerek hikâye paylaşma, gerekse de konuşma uygulaması olarak yer almaktadır. Milyonlarca kişinin kullandığı bu uygulamaya daha sonradan eklenen mesaj bölümü üzerinden arkadaşlar ile ya da takip edilmeyen bir kişi ile iletişim sağlayabilmek, mesaj gönderebilmek, hikâye atabilmek mümkün olmaktadır.

teknik destek

Instagram Direct: Instagram’ın DM kutusu olarak da bilinen Direck Message özelliği ile her hangi birine anlık olarak fotoğraf gönderebilmek mümkün olur. Birçok kişi ile beraber aynı anda konuşabilmek için bu mesaj bölümü üzerinden grup açabilmek de mümkündür. İnstagram uygulamasının kullanıcılarına sağlamış olduğu anlık hikâye paylaşımı üzerinden gruplarda mesajlaşılabilmektedir. Aynı zamanda takip edilmeyen kişiler ile de bu mesajlaşma bölümü üzerinden erişim sağlanabilir.

Instagram gruptan çıkma

Instagram grup konuşmasından çıkma

Instagram uygulaması dâhilinde her hangi bir grup içerisinde yer alan kişinin bu grup konuşmasından çıkmak istemesi halinde uygulaması gereken bir kaç adım bulunur.

İnstagram akış sayfasının sağ üst bölmesinde yer alan mesaj işaretine tıklanması ilk adım olarak uygulanmalıdır. Bu bölümde İnstagram içerisinde görüşme yapılmış olan bütün grup ve kişilerin listesi kullanıcının karşısına çıkar. Çıkılmak istenen grup konuşmasına girildikten sonra sağ üst bölümde yer alan “İ” simgesine tıklanması gerekir. Burada kullanıcının “Gruptan Çık” butonuna basması halinde İnstagram grup konuşmasından çıkılır.


Instagram' da mavi tik almak için başvuru 2019

Instagram' da mavi tik almak için başvuru 2019

Instagram hesabını geçici kapatma dondurma

Instagram hesabını geçici kapatma dondurma

instagram destek hattı çağrı merkezi

instagram destek hattı çağrı merkezi
Son Güncelleme: 31.12.2018 20:38