Watch 3 son aşamaya geldi

media 1737

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple' nın akıllı saati Watch 3 için yeni gelişmeler var. Üretimden sorumlu Quanta Computer, son aşamalara geldiklerini açıkladı. Eylül ayında tanıtım yapılabilir.

Apple‘ın yeni akıllı saati Apple Watch 3 yakın zamanda üretilmeye başlıyor. Apple Watch 3 üretim sorumlusu Quanta Computer, saatlerin üretimi için son hazırlıklarını tamamladı.

teknik destek

Çin medyasının bildirdiğine göre, akıllı saat için Quanta Computer en son test aşamasında ve üretim her an başlayabilir.

Watch 3 son aşamaya geldi

Apple’ ın akıllı saati Eylül’ de çıkıyor

Apple Watch 3 yıl sonunda hazır olacak
Saatlerin üretildikten sonra bu yıl içerisinde satışa çıkarılacağı bildirildi. 38 mm ve 42 mm olan modelleri üretilecek olan Apple Watch 3 LTE teknolojisi ile gelecek. Bu özellik sayesinde bağımsız olacak olan bu akıllı saat herhangi bir iPhone ile eşleştirilme ihtiyacı duymayacak. Böylece İphone sahibi olmaya gerek kalmadan Apple Watch sahibi olmak mümkün. Bu hareketiyle Apple daha çok müşteriye ulaşmayı hedefliyor.

Apple Watch 3 Eylül ayında tanıtılacak
Apple yeni amiral gemisi akıllı telefonu iPhone 8 (iPhone Pro) ile iPhone 7 modelinin geliştirilmişi iPhone 7S Plus’ı tanıtacağı etkinliği Eylül ayında düzenleyecek. İşte bu etkinlikte Apple Watch 3 tanıtılacak.

Apple Watch 3, 2017 dördüncü çeyrekte piyasaya çıkıyor
Apple Watch 3’ün, bu etkinlikten sonra yılın dördüncü çeyreğinde piyasaya çıkması bekleniyor. Yani yılbaşı öncesi Apple, yeni nesil akıllı saatini büyük ihtimal piyasaya sürecek. Bunun dışında Apple HomePod kablosuz akıllı hoparlör ve 4K HDR desteği sunan Apple Tv ürünleri de aynı dönemde piyasaya çıkacak.