Vestel Smart Tv Kablosuz Wifi Ağ İnternet Ayarları

media 4219

Vestel Smart Tv Kablosuz Wifi Ağ İnternet Ayarları,Vestel Smart Tv Kablosuz Wifi Bağlantı Adı İsmi Görünmüyor Sorunu Hatası Çözümü,Smart Tv Nasıl Yapılır

teknik destek

Vestel Smart Tv Arçelik Smart TV LED Full HD Kablosuz Kablolu Wifi Ağ ip DNS İnternet Ayarları

Vestel Smart Tv kablosuz ağ wifi ayarları internet bağlantısı nasıl yapılır detaylı anlatım  burdan Arçelik Smart TV ve Led televizyonlarda ip ve dns ayarları aşağıda yer almaktadır.

teknik destek
Vestel Smart Tv Kablosuz Bağlantı Wifi Ayarları

Vestel Smart Tv modellerinin bazılarında Wifi özelliği bulunurken bazılarında da bulunmuyor yani ağ ismi adı görünmüyorsa kablosuz özelliği olmadığı anlamına gelebilir. Kablosuz özelliği olmayanlar için “Veezy 100” USB dongle’ı gerekir. TV’nizi kablosuz a ile kullanabilmek için bir “Veezy 100” Kablosuz USB dongle’a ihtiyacınız vardır.
Wi-Fi dongle’ını TV’nizin USB girişlerinden birine takınız. Ayarlar menüsünden Ağ ayarlarını seçiniz.

Kullanılabilir kablosuz ağları aramaya başlamak için Sarı düğmeye basınız. Aktif kablosuz ağlar bulunursa bir liste görüntülenecektir.

Listeden istediğiniz ağı seçiniz. Eğer seçilen ağ bir şifre ile korunuyorsa lütfen sanal klavyeyi kullanarak doğru şifreyi girin. Bu klavyeyi uzaktan kumanda üzerindeki yön tuşları (Yukarı Aşağı Sağ ve Sol) ve Ok tuşu ile kullanabilirsiniz.

IP adresi ekranda görüntülenene kadar bekleyin. Bu, bağlantının kurulduğu anlamına gelir. Ayrıntılı yapılandırma bilgileri için Ağ Ayarları bölümüne bakabilirsiniz. Internet hızını test etmek için MAVİ tuşa basabilirsiniz.

Ortam Tarayıcısı ile Paylaşılan dosyaların Oynatılması Ana menüden Sol veya Sağ tuşunu kullanarak Ortam Tarayıcısını seçin ve OK tuşuna basın. Ortam tarayıcısı görüntülenir.

Arçelik Smart TV IP DNS Ayarları Nasıl Yapılır:  Ağ Ayarları> Manuel> Gelişmiş Seçenekler> IP Adresi, Netmask, Gateway ve DNS bölümünden modem markasına göre ip veriyorsunuz örnek 192.168.1.45 Dns adresi örnek 8.8.8.8

Smart TV Yardım Konuları: Samsung,HTC,LG,Sony,Vestel,Arçelik,Sunny,Smart TV Destek,Smart TV Dns Ayarları,Dns Değiştirme,Smart TV Kablolu Kablosuz,Ayar,Kurulum,Kurulumu,internet Bağlantı Sorunu,Hatası,Wifi Kablosuz Ağ Görmüyor Durumlarına Destek

Son Güncelleme: 02.03.2014 15:19