Unutulan Facebook Şifresini Kırma Açma

media 378

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook parolamı unuttum, şifre sıfırlama olmuyor ve hesabımı nasıl açarım diyenler bazen Facebook şifresi nasıl kırılır şeklinde arayışa giriyor. İşlemi iletişim ile yapınız.

Facebook Hesabımın Şifresini Unuttum Ne Yapabilirim Şifre Kırma Açma Yöntemleri

Facebook hesabınızın şifresini unuttunuz ya da parolanız çalındıysa aşağıdaki önerilerimize dikkat etmeniz önerilir.

Facebook şifre sıfırlama: Facebook resmi sitesinden şifrenizi sıfırlamayı deneyiniz. Güvenlik sorularına cevap vermeyi ya da mail sıfırlama deneyebilirsiniz. Eğer mail adresiniz çalındıysa aynı bölümde yer alan (alt tarafta) bunlara artık erişim yok mu seçeneği ile devam ediniz.

Sosyal medya devi Facebook artık kullanıcıları için büyük bir tehdit platformu olabiliyor. Hesapların çalınması ile dolandırıcılık, şantaj gibi sorunları yanında getiriyor. Son yıllarda hızla artan saldırı yöntemleri artık sadece bilgisayarları hedef almıyor tüm mobil cihazları’da tehdit etmektedir. Hesapları kullandığınız cihazlarda daha dikkatli olmanız önerilir.

Unutulan Facebook Şifresini Kırma Açma

Facebook şifremi unuttum kırma programı var mı diyenlere: Facebook şifre kırma programları deneme yanılma yöntemi ile işlem yapan programlardır. Facebook kullanıcısı tarafından belirlenen şifre uzunluğu ve karışık şifre ile kırma değişken gösterebiliyor. karışık 13 karakter uzunluğunda bir şifrenin kırılması haftalar ya da aylar sürebilir.

Facebook güvenlik adımları ve program ile çözüme ulaşamadım diyenlere: Yukarıda yazdığımız yöntem ile şifreyi bulamayan ya da kıramayanlar Facebook ile iletişime geçmeleri için direk başvuru form adreslerini deneyebilirler. Facebook inceleme sonucunda ya da soracağı sorular ya da göndereceğiniz kimlik ekran görüntüsü ile hesabınızı geri alabilirsiniz.

Facebook şifresi çalınan ya da unuttum diyenler için Facebook şifre ve hesap sorunları için başvuru adresi buradan ve bu adresi deneyin.

Unutulan Facebook Şifresini Kırma Açma,facebook şifresini unuttum,facebook parolamı unuttum kırma,parolamı unuttum açma,şifremi unuttum açma,facebook sıfırlama

facebook şifresini unuttum

Facebook hesap ve şifre güvenliği önerileri için ne yapmalıyım ?

Sizin bilginiz olmadan gelen güvenlik sorularına doğru yanıt verme ya da bilgilerinizi göndermeyiniz. Facebook hesap gizlilik ayarlarını, güvenlik ayarlarını yapınız ve arkadaş listenizi gizli tutabilirsiniz.

Facebook adına ya da facebook tarafından geliyormuş gibi gönderilen her maile itibar etmeyiniz. Gelen mailde bilgi talebi ya da tıklama gibi adres varsa dikkat ediniz.

Facebook ve diğer hesaplara giriş yaptığınız cihazlarda dikkatli olmanızı öneririm. Kullandığınız cihaz ne kadar güvenli. Ne kadar etkili bir virüs programı kullanıyorsunuz. Virüs programı güvenlik için yeterli mi !

Son Güncelleme: 10.10.2019 13:45