Uçaklar 2 Söndür ve Kurtar Android Oyunu APK

media 3186

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Uçaklar 2 Oyunu Android APK indir. Uçaklar Oyunu Yükleme Ücretsiz. En iyi Çocuk Oyunları. Hava müdahale timleri ile heyecan dolu macera.

Sinema filmiyle ekranlarda adından söz ettiren Uçaklar çizgi filminin, Android tablet ve cep telefonları için yapılan ücretsiz oyunu buradan play.google.com/store/apps/details?id=com.disneydigitalbooks.planesfirerescue_goo indirebilirsiniz.

teknik destek

Yarışçılığı bırakmaya karar verip orman yangınıyla savaşmaya karar veren cesur bir ekip. Dusty ile eğitim verirken sürükleyici bir hikayeye var mısınız? Oyun çok eğlenceli ama macera kısa sürüyor devam etmek için satın almanız gerekiyor. Oyun için ücretli olmasından başka olumsuz bir yorum bulunmuyor.

Uçaklar 2 Oyunu,Uçaklar 2 Oyunu Android APK

Uçaklar oyunu özellikleri: Hava müdahale timleri ile heyecan dolu maceraya kısa da olsa ücretsiz sahip olabilirsiniz. 3 interaktif oyunu ücretsiz indirebiliyorsunuz. Dusty ile eğitim uçuşu, Mayday ile yangın söndürme ve paraşütlü söndürme. Oyun bölümlerinde ücretsiz 3 yapboz,bulmaca ve sahne oluşturma. Oyunda ilerledikçe özel gelen karakterler kartları.

Uçaklar 2 Oyunu,Uçaklar 2 Oyunu Android APK,Uçaklar 2 Oyunu indir,Uçaklar Oyunu Telefona Yükleme,Uçaklar Çizgi Film Oyunu

Son Güncelleme: 14.03.2017 23:46