Twitter takipçiler ve takip edilen 0 görünüyor

media 80

Son güncelleme 1 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Twitter takipçiler ve takip edilenler sıfır gözüküyor ise aklınıza gelen yasaklandım veya ceza aldım oluyordur. Olabilir veya olmayabilir ama anlamak için denemek lazım.

Sosyal ağların metin olarak en aktiflerinden biri Twitter’ ın ara ara yapılan şikayetlerin sonucunda ilgili kişiyi uyarmadan işlem yaptığı oluyor. Bir yerden kontrol edilebiliyor mu diyerek araştıranlar oluyor ve ufak bir test aracıyla yapılan engeller yüzeysel kontrol ediliyor. Olası yazılan nedenlerin dışında birde kişinin denemesi gerekenlerin olduğunu söyleyelim.

teknik destek

Twitter takipçiler 0 gözüküyor sorununda kontrol edeceğiniz bölümler şunlar olacaktır:

  • O gün için yapılan bir çalışma veya kısmi problemlerden dolayı geçici bir süreliğine erişimlerde sıkıntı çıkabilir. Diğer kullanıcıların tweet’ lerine bakmanızda fayda olacak.
  • Hesabınızın ayarlarına giriniz ve kişisel bilgilerden bir şeyleri değiştirmeye çalışınız. Uyarıyla sonuçlanıyorsa evet ya ceza aldınız ya da bir aksaklık olduğu anlamını taşır.
  • Sıkıntının yaşanmadan önceki bir kaç gün içerisinde yaptığınız paylaşımların tümünü bir gözden geçiriniz. Duruma göre bunların kaldırılıp 3-4 gün gibi bir süre beklemeniz gerekebilir. Sonrasında kendiliğinden çözülebilir.
  • Telif söz konusu durumlarında hızlı işlem yaparlar. Kullanılan bir marka bilgisi veya resmi sıkıntı çıkarabilir.
  • Haksız veya haklı yere yapılan şikayetlerin sonucu yaptırım uygulanır. Haklı olduğunuzu ispat veya inceleme talebinden bulunabilirsiniz. Yoğun sayıda hesabınızın spam olduğu bildiriliyorsa yapılanlar geçici bir önlem olacaktır.
  • Çocuk hesabı veya bilgilerin yanlış olma durumları.

Bunların incelenmesinden sonra duruma göre yapılacaklara bakabilirsiniz. 

  • Kullanılan internet ve cihazdan alakalı olma durumlarında test edilmesi gerekiyor. 
  • Profil alanında eksiklik varsa doldurunuz ve ek giriş yöntemi ekleyiniz. (Başka ağ, telefon numarası…)
  • Cihazdan alakalıdır diyenlerin uygulamalar adlı alana girip “Twitter” dokunarak veriler, önbellek ve güncellemeler varsa bu seçeneklerin kullanılması gerekiyor.
  • Kullandığınız uygulamanın versiyonundan kaynaklı olma durumu için öncekilerden biriyle denemeniz gerekebilir.

En sonunda geliştiricinin incelemesi için talep gönderiniz veya yasaklandıysanız itiraz formu doldurunuz. Yazı bitişinde öneri içeriğimize bakınız.

Twitter takipçiler ve takip edilen 0 görünüyor

Son Güncelleme: 30.03.2021 21:50