Instagram Takipçi Beğeni Virüsü Çözümü

media 4461

Instagram' da takipçi ve beğeni virüsü bulaştı çözümü nedir? Instagram takipçi kazanma virüsü nasıl temizlenir? Virüslü hesabı temizleme programı var mı?

teknik destek

Instagram Takipçi Beğeni Virüsü Çözümü

teknik destek

Popülerliği ile bilinen fotoğraf paylaşım uygulaması In stagram, ücretsiz takipçi ve beğeni sağlayacağını iddia eden bir uygulama 100 bin kişinin şifresinin çalınmasına neden oldu.

Dünya genelinde 150 milyondan fazla kullanıcısı olan uygulamanın kullanıcıları, kendilerine sahte bir uygulama olan ‘IntsLike’ adlı uygulamanın mağduru oldu.

Instagram virüsü temizleme

Instagram Takipçi Beğeni Virüsü Çözümü

InstLike, Instagram kullanıcılarına paylaştıkları fotoğraf ve videoları beğenecek bedava takipçiler vaat ediyor. Uygulama, indirildikten sonra kullanıcıların Instagram’daki kullanıcı adı ve şifresini kullanmalarını istiyor, bu bilgiler alındıktan sonra hesabına erişebildiği kişiler mobil cihazlarından oluşan bir botnet ağı oluşturuyor yani ele geçen hesap üzerinden kişinin listesindeki kişilere ulaşıp onlarıda bu ağa alıp onlardan da diğer kullanıcılara ulaşılıyor.

Çözümü: Hesabınıza ulaşabiliyorsanız şifrenizi değiştirmeniz uygulamayı kaldırıp güncel bir virüs programı ile tarama yapmanız. Aynı zamanda hesap ayarlarınızı ve uygulama yetkilendirme / izin verilen uygulamaları kaldırınız.

Son Güncelleme: 01.06.2017 01:51