Tinder canlı destek hattı için iletişim

Tinder destek hattı

Son güncelleme 5 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Tinder canlı destek hattı için bir telefon numarası arayanların kullandıkları iletişim yöntemi genelde aşağıdaki verdiğimiz sıralama gibidir.

Müşteri hizmetleri için genel bilinen bir numara 214 853 4309 olarak yer alıyor. Fakat Türkçe dil desteğinin olmadığı ve tahmini reklamlarla ilgi veya ödeme için…

teknik destek

Tinder iletişim, çok sayıda kullanıcısının bu şekilde bir arama yaptığınız düşünüyoruz. Kullanılan sosyal uygulamalarda çok çeşitli hatalarla karşılaşılabiliyor. Birde bunun yanında giriş sorunları ve hesap kapatma gibi yardım talepleri oluşturuluyor. Tarafıma dönüş yapılmıyor diye yazanların ile aradığı telefon numarası oluyor. Tabi böyle bir hizmetin olmadığını belirtelim. Yardım isteyenlere önce resmi sayfasını öneriyoruz ve sonrasında ücretli danışmanlık iletişim kanallarını.

Tinder taleplerde genel konular

Tinder, diğer sosyal medya uygulamalarından çok farklı diyebilir. Çöp çatan uygulaması gibi durmakta ve sıkıntılı bir ağ diyebiliriz. Çoğunlukla farklı amaçlarla tercih edilen bu serviste arkadaş ve eş bulma gibi kavramlar yer alıyor. Hesaplarını kapatanların çoğu nişanlılık veya evlilik muhabbetinden dolayı iptal etmek zorunda kalıyorlar. Bu durum bay içinde bayan içinde aynı. Sıkıntı çekenlerin çoğu bayanlar oluyor. Hesabımın şifresini unuttum veya ilgili telefon numaramı kapattım artık ulaşamıyorum gibi şikayetlerle karşılaşıyoruz. Tabi bu tüm sosyal ağlar için geçerli.

Diğer sosyal uygulamalardaki gibi çeşitlilik bu ağda kısıtlıdır. Çok talep gelmediğinden ayrı ayrı konulara yer vermedik.

Tinder iletişim kanalları

Aşağıda Tinder e-posta, talep için bağlantı URL’ si ve yardım sayfası yer almakta. Diğer kanallarda yer alan hiç bir Tinder destek hattı şirketle alakası olmamakta. Tinder sizden destek talebi için bir ücret talep etmeyeceğini de belirtelim.

  • help.tinder.com/hc/tr/requests/new
  • help.tinder.com/hc/tr/categories/115000771763-Sorun-giderme
  • Tinder telefon numarasını yazı açıklamasına ekledik.
  • Tinder mail hesaplar ise [email protected], [email protected] ve [email protected]

Verilen ilk bağlantıyla çok çeşitli sorunlar için yardım talebinde bulunulabilir. Ödeme, faturalama, giriş sorunu, şikayet, çalınan hesabı kurtarma ve dahası diyebiliriz. Dönüş yapılıyor mu? Diğerlerine göre daha hızlı bir destek bölümü var. Bunuda kullanım oranı ve ücretli olma muhabettine bağlıyoruz.

Tinder destek hattı

Bu hizmeti sunan Türkiye genelinde bir kaç firma yer alıyor. Çağrı merkezi işi yapan ve danışmanlık olarak paralı bir hat üzerinden haftanın 7 günü ve bir kaçı 24 saat hizmet sunmakta. Yardım sırasında sizden sizden hiç bir şekilde kullandığınız şifreler talep edilmez ve yapılan işlemler sizlerle paylaşılır. Burada yaptıkları sizin adınıza başvuru da bulunmak olacak. 

İsteyenlerin aşağıdaki şekilde gerekli başlıkla talep göndererek ve sonrasında mail atıp hangisinde dönüş yapılacak bekleyebilir.

Tinder müşteri hizmetleri için iletişim bilgileri
Tinder canlı destek hattı için iletişim

Tinder şikayetle hesap kapatma içeriğimize de bakmak ister misiniz?

teknik destek

Bir yanıt yazın