Instagram güncellemeden sonra ingilizce oldu Türkçe yapma

media 1082

Son güncelleme 5 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android ya da iPhone Instagram güncelleme yaptım ingilizce oldu diyeniniz var mı ya da yok mu? Instagram ingilizce oldu nedeni ise çıkan son güncelleme. Peki instagram nasıl Türkçe yapılır?

Instagram güncelleme geldi ve dil ingilizce oldu. Sorun dün akşam başladı. Instagram uygulamasını güncellemeyenler sorun yaşamadı. Peki çözümü var mı? Sorun tüm güncelleme yapan telefonlarda var. Android veya iPhone fark etmiyor. Eğer güncelleme yapmadıysanız ya güncellemeyin veya ikinci dil seçeneğini işaretleyin.

teknik destek

Instagram yanlış hatırlamıyorsam bir iki yıl önce yine bir güncellemeden sonra ingilizce olmuştu. Bu sorun tekrarlandı. Yoğun şekilde şikayetler alan instagram çözümü dil seçeneğine ikinci bir Türkçe seçenek ekleyerek çözdü.

Uygulama sorunu instagram yazılım kaynaklı bir durum. Çıkardığı güncellemede sorun var. Başka bir dil seçmek istediğinizde de seçilen dil işleme alınmıyor. Yani bu bölüm çalışmıyor.

Instagram dil ayarlarından ikinci Türkçe’ yi seçin!

Instagram güncelleme geldi ve ingilizce oldu mu? Oldu ise kesin çözümü dil ayarlarını doğru yapmanız. Aşağıda yeni dil seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Sorularınızı bekliyor olacağız.

  1. Profile giriyoruz ve yukarıdaki 3 çizgiye dokunuyoruz
  2. Account’ a girin. Yani hesap
  3. Language dil seçeneğine dokunalım
  4. Aşağıya doğru inip ikinci bir Türkçe seçeneğe dokunalım
  5. Onayladıktan sonra başa dönecek ve artık Türkçe

media 1072media 1074media 1076

media 1078

Telefona instagram uygulama güncellemesi geldiyse uygulama ingilizce oldu demektir. Sorun için instagram tarafından yeni bir dil seçeneği eklendi. Resimli anlatımla çözüme ulaşcaksınız.

Son Güncelleme: 29.01.2019 12:40