Nintendo' nun ilk Switch akışı uygulaması Japonya' da başlatıldı

media 1785

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Nintendo'nun Switch akışı uygulaması geçtiğimiz günlerde Japonya' da başlatıldı. Yüksek gelirler elde eden Nintendo' ya bakalım yeni konsol sistemi ne gibi etkileri olacak?

Tamamı ile oyuna dahil durumda olmamasına rağmen, bazı fonksiyonel durumlarda Android ya da iOs işletim sistemli cep telefonlarına ihtiyaç duyulmaktadır. Nintendo‘nun oldukça yüksek cirolar elde eden yeni konsol sistemi Switch için müşterilerine sunduğu yeni Android ve iOs işletim sistemli cep telefonları uygulaması perşembe günü Japonya’da satışına başlandı.

teknik destek

Nintendo Switch oyun konsolu, hem taşınılabilir olarak kullanılabilir hem de televizyona bağlanarak oynanabilir. Firmanın, oyun konsolu alanında getirdiği en büyük yeniliklerden biri de bu özelliklerdir. Nintendo Switch ile oyunları oynamanın 3 yolu geliştirilmiştir.

Nintendo' nun ilk Switch akışı uygulaması Japonya' da başlatıldı

Nintendo Switch uygulamasının özellikleri

Taşınabilirlik: Cihazı, üzerinde bulunduğu yerleştirme yerinden çıkartarak kendisinde bulunan ekran ve Joy-Con adlı cihaz yardımı ile taşınabilir olarak kullanma imkanı sunulmuştur. Taşınabilir mod durumunda iken cihaz tam olarak 3 saat boyunca istasyonuna yerleştirme zorunluluğu olmadan kullanılabilir durumdadır.

Masaüstü: Cihazın kendinde bulunan bir destek çubuğu yardımı ile konsolu istediğiniz düz bir zemine koyarak ve Joy-Con cihazını çıkararak oyununuzu dilediğiniz yerde arkadaşlarınızla ya da tek başınıza oynayabilirsiniz.

Televizyon: Cihazı kendi istasyonuna yerleştirdikten sonra televizyonunuza bağladıktan sonra oyununuzu oynayabilirsiniz. Cihaz televizyon ile kullanılırken kontrol cihazları kablosuz olarak da kullanılabilme imkanı sunmaktadır.

Nintendo Switch’in Fiyatı Hakkında
Yurt dışında 500$- 600$ aralığında satış fiyatı konulan Nintendo Switch’in Türkiye’deki fiyatı ise firmadan firmaya değişim gösterecektir. Türkiye’deki belirlenen fiyat ise şuan 2100 TL ve 2800 TL aralığında değişmektedir.


Makerbuino ile kendi konsolunuzu kendiniz kurarsınız

Makerbuino ile kendi konsolunuzu kendiniz kurarsınız