Super Mario Run Android için yayınlandı, hemen indir!

media 2299

Bir dönemin atarilerinde gönülleri fetheden, Dünya’nın en ünlü oyunlarından olan ve kısa bir süre önce iOS için yayınlandıktan sonra nihayet şimdi Super Mario Run Android için yayınlandı.

teknik destek

Nintendo’nun en popüler oyunlarından Super Mario oyununu bilmeyenimiz yoktur herhalde. 7’den 70’e herkesin severek oynadığı bu kurgu açısından basit ama muazzam oyun, kısa süre önce iOS için yayınlanmıştı. Bir süredir “çok yakında” anonsuyla Google Play Store‘da beliren Super Mario Run oyunu nihayet bugün Android için yayınlandı.

Klasik Super Mario oyunundan farklı olarak Super Mario Run oyunu, daha çok koşu tabanlı bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Ünlü su tesisatçısı abimiz Mario, bu sefer sadece koşuyor ve önüne çıkan engelleri aşarak ilerlemeye çalışıyor. Bir çok kişi bu değişiklikten hoşlanmasa da, Super Mario Run oyunu rekorlar kırmaya devam ediyor.

teknik destek

Super Mario Run Android

Super Mario Run Android için yayınlandı, hemen indir!
Super Mario Run Android için yayınlandı, hemen indir!

Android için doğrudan Super Mario Run 2.0 sürümüyle yayınlanmaya başlayan popüler oyun, bir çok hatadan da arındırılmış şekilde kullanıcılara sunulmasına karşın, halen kapanma sorunları yaşayan kullanıcıların olduğu yorumlarda belirtiliyor. 

Super Mario Run Android İndir

İlk etapta ücretsiz olarak indirilebilmesine karşın oyunu oynamaya başladığınızda 9’uncu bölümden sonra 9.99$ para isteyen Super Mario Run için ülkemizde kur oranına göre cebinizden ortalama 36TL ödemeniz gerekecek. Oldukça yüksek olan bu rakama Super Mario Run oyunun Türkiye’de ne kadar satacağı ise merak konusu.

Super Mario Run Android oyununu indirmek için buradaki bağlantıya gidebilirsiniz: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nintendo.zara&hl=tr

Ayrıca aşağıda Super Mario Run oyunun nasıl oynandığına yönelik oyun hakkında izlenim edinebileceğiniz videoyu da izlemenizi tavsiye ederiz.

https://www.youtube.com/embed/pS3FRgZAsH0

teknik destek

Bir yanıt yazın