Samsung Galaxy Alpha Metal Telefon Fiyatı Özellikleri

media 3896

Samsung Galaxy Alpha Telefon Fiyatı Özellikleri,Galaxy Alpha En Ucuz En iyi Fiyatları Nereden Alırım. Galaxy Alpha Ekran Kamera Ram Kasa işlemci Özelliği

teknik destek

GALAXY ALPHA METAL AKILLI CEP TELEFONU SATIŞ FiYATI TEKNiK DETAYLARI

teknik destek

Samsung Galaxy Alpha metal kasası ve ince tasarımı ile harika bir cep telefonu. Galaxy Alpha fiyatı ve özellikleri ile’de dikkat çeken bir cihaz.Galaxy Alpha Türkiye’de en uygun ucuz fiyatı nereden alırım diyenler için internette güvenilir siteleri ziyaret ederek kıyaslamanız önerilir.

Samsung Galaxy Alpha Türkiye satış fiyatı 1699 – 1840 TL arasında iyi araştırmadan almamanızı öneririm.

Metal çerçevesi ve Super AMOLED ekran çektiğiniz resimler o kadar net ve kaliteli olacak ki dijital kameranın çektiği fotoğraftan ayırt edemeyeceksiniz. Galaxy Alpha bir dijital kamera ile aynı seviyede gelişmiş özelliklere sahiptir.

Parlak ekran ve daha hızlı performans sonucu malum güç tüketimi daha fazla oluyor yani şarj kısa sürede bitiyor ama Galaxy Alpha, pilin bitmesinden endişe etmeden telefonunuzun tüm özelliklerini sonuna kadar kullanmanızı sağlayarak güç tasarruf çözümleri geliştiriyor. Galaxy Alpha, Samsung Galaxy S5’te de bulunan Güç Tasarrufu Modu ile pil seviyesi azaldığında yalnızca en gerekli uygulamaları kullanarak daha uzun süre telefonunuzu kullanabilmenizi sağlıyor.

Parmak İzi Tarayıcı, Kalp Hızı Ölçer – S Health uygulaması

Samsung Galaxy Alpha Metal Teknik Özellikleri ve Türkiye Fiyatı

Son Güncelleme: 26.03.2017 14:36