Rehberde Kayıtlı Tüm İsimlere Toplu Sms Gönderme

media 4640

Son güncelleme 11 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android ve iOS iPhone cep telefonda rehberde yer alan kişilere toplu mesaj nasıl gönderilir? Tüm rehberdeki kişilere aynı anda toplu sms yollama programı var mı?

Akıllı cep telefonu kullanıcıların özellikle bayramlarda ve kandillerde karşılaştığı sorunlardan biri çok sayıda kullanıcıya mesaj gönderme. Bazı cep telefonlarda toplu olarak SMS gönderme özelliği olmadığından tek tek belli sayıda kulanıcıya aynı anda mesaj gönderebiliyorlar. İşte bu sorunu uygulama ile çözebilirsiniz.

Android telefonlarda toplu SMS gönderme

KISA MESAJ GO nedir?Telefon rehberinizdeki kişilere Toplu SMS göndermenizi sağlayaran uygulamadır.
Toplu SMS: Aynı anda listenizdeki tüm kişilerin tamamına sms göndermenizi sağlar. Mesaj gönderirken kişileri isim ile selamlama yapabilmenizi sağlar. Her bir mesaj kişiye özel olarak gönderilir.Grup Oluşturma, Rehberden Kişi Aktarma, Dosyadan Kişi Yükleme, Yedekleme ve Geri yüklemeGönderilen tüm smsler Operatörünüzün mesaj tarifesi üzerinden ücretlendirilmektedir.

iOS iPhone telefonlarda toplu SMS mesaj gönderme

Telefonda App Store’ den hızlı mesaj olarak aratınız. Ekran gelenlerde hızlı mesaj üreticisi HyperThree olanı indiriniz. Bu uygulama ile ücretsiz çoklu mesaj gönderebilirsiniz. 

Uyarı: SMS göndermeden önce SMS paketinizi sorgulamanızı öneririz. 

Son Güncelleme: 31.12.2018 20:50