Redmi Note 8 Pro güncellemesi geldi

media 226

Redmi Note 8 Pro modelinin MIUI 12 güncellemesinden sonra güvenlik güncellemesi de kullanıcılarla buluştu. İşte gelen son güncelleme…

teknik destek

Ülkemizde son yıllarda en çok kullanılan telefon modeli Xiaomi Redmi Note 8 Pro’ya yeni güncelleme yayınlandı. Geçtiğimiz günlerle MIUI 12 güncellemesi alan model şimdide ilk güvenlik güncellemesini aldı.  Bu yeni yayınlanan güncelleme ile telefonun güvenliği ciddi anlamda artmış olduğunu görmekteyiz. Tüm dünyada yayınlanan güncelleme Ülkemizde kullanılan Redmi Note 8 modellerine de geldi.

Eski mobil işletim sistemini kullanan kullanıcıların yeni MIUI 12 sürüme geçmelerini şiddetle firma tarafından önerilmektedir. Hem kullanılan arayüzler hemde yayınlanan güvenlik eklentileri ile bu yeni işletim sistemi uzmanların beğenisini almış durumda…

teknik destek

Redmi Note 8 Pro Güvenlik Güncellemesi

Ülkemizde orta segment gurubunda yer alan model bir çok kullanıcı tarafından kullanılmaktadır. Xiaomi markasının bir alt markası olan Redmi 6 GB RAM ve 64 GB vrya 128 GB hafıza versiyonları ile karşımıza çıkıyor.

Redmi Nte 8 Pro telefonun yazılım güncellemesi Ağustos ayında bizlerle buluştu. Gelen güncelleme içerisinde android işletim sistemine ait en son güvenlik güncellemeleride yer almaktadır. Buda firmanın yeni güncellemeleri takip ettiğini göstermektedir.

Bilindiği üzere android her ay güvenlik güncellemesini arayüz yapan firmalar için yayınlamaktadır. 

Modelin güvenli bir şekilde çalışabilmesi için en stabil sürümünü telefonunuza kurmanız gerekmektedir. Kurulum için Ayarlar – Telefon Hakkında – MIUI sürümü adımlarını takip ederek kurabilirsiniz.

Redmi Note 8 Pro güncellemesi geldi

Son Güncelleme: 19.09.2020 17:54