Oyun telefonu Razer Phone 2 özellikleri

media 1220

Son güncelleme 6 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Oyun telefonları dendiğinde ilk akla gelen marka Razer, Phone 2' yi çıkardı. ZTE şirketinin desteğiyle ilerlemeye devam eden markanın ilk model görünümü iyi olmasa da ikincisi biraz daha iyi.

Oyuncu donanımı denildiğinde Razer ismi akla ilk gelen akıllı telefonlar arasında yerini alır. Alınan son bilgilere göre oyun telefonu üreticisi, Razer Phone 2 için farklı özellikler sağlamış. Oyun telefonu kavramının öncüsü durumunda olan Razer Phone öncü olduğu piyasada birçok rakibi ile yarışacak.

teknik destek

Oyun telefonu olarak yarışan markalar hangileri? Çin merkezli dev isim Xiaomi’nin de Black Shark telefonu ile dahil olduğu yarış çekişmeli geçeceğe benziyor. İki deve rakip olarak dikkat çeken özellikleri ile Asus ROG piyasadaki yerini alıyor. Telefonun dünyanın en güçlü işlemcisi Snapdragon 845’e sahip olması farkını ortaya koyuyor.

Pazarın oyuncuları güçlü olmaları ile dikkat çekerken yarışa ZTE’nin arkasında olduğu Nubia Reg Macig yer alıyor. Bu modelin Razer phone 2’nin ilk telefonu olduğunu biliyoruz. Razer Phone 2 ise çok yakın bir zamanda tanıtılacak ve ileri sürülen iddialara göre piyasayı derinden sarsacak. 2018 yılı sonunda resmi olarak tanıtılması beklenen telefon Snapdragon 855 kullanıyor olacak. Performans konusunda iddialı olacak telefon 2019’un ilk çeyreğinde raflarda satışa başlayacak. Modelin yapacağı yenilikler gizli tutuluyor.

Oyun telefonu Razer Phone 2 özellikleri

Razer Phone özellikleri

Snapdragon 835 işlemcisi olan cihaz, 8 GB Ram ile sınırları ile sınırları zorluyor. 4000 mAh pile sahip cihaz, hızlı şarj teknolojisi ile göz dolduruyor. Saniyede 120 Hz yenileme yapan cihaz 5.7 inçlik IGZO ekrana sahiptir. Geniş renk aralığı ile kullanıcılarına iyi bir deneyim sağlayacak gibi görünüyor.

Son Güncelleme: 13.08.2018 19:37