Prologue nedir ve PUBG ile ne alası var?

media 708

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Prologue oyunu duyuruldu. PUBG Mobile geliştirici yapımcısı tarafından çıkarılacak yeni oyunun farklı bir proje olduğu söyleniyor. 2020 Yılında büyük değişimler bekleniyor.

PUBG Mobile yapımcısının yeni bir oyunu olan Prologue hakkında detaylar şekillenmeye devam ediyor. Brendan Greene, oyun ödülleri tanıtımında Prologue için pek bir şey paylaşmadı. Acaba Prologue, PUBG’ un devamı mı soruları gelirlen yapılan açıklama oyunun PUBG’ a göre daha farklı yanları olacak.

teknik destek

PUBG için yayınlanan son güncellemeden sonra önemli yenlikler geldi. Oyunculara yönelik heyecanlı yenilikler olurken birde farklı bir oyun açıklaması geldi.

B. Greene, gizemli oyununu ilan etti. Bazıları PUBG 2 geliyor diye konuşsa da gelen bilgiye göre bağımsız farklı bir oyunla karşılaşacağız.

Yayınlanan grafiklere bakıldığında tahmin edilen oyunun farklı bir yapısı görülüyor. Grafiklerin çok gerçekçi olması duyuruya heyecan kattı.

Prologue tanıtımında çok kısa bir video yayınlandı. Teknik sıçrayışlar ele alınarak farklı ve büyük proje olacağı tahminleri dolaşıyor.

Prologue oyunu, Playerunknown Products’ ta yapıldığını belirtelim. Yeni oyunların 2020′ de daha etkili olacağını düşünüyoruz. Belki PUBG’ un tahtı sallanabilir.

YouTube video