Philips, yeni akıllı telefon çıkarıyor karşınızda S329

media 1851

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Philips firması tarafından çıkarılacak olan akılı telefon modeli S329, TENAA kayıtlarında özellikleri ve tasarımı yayınlandı. Philips S329 özelliklerini kısaca inceleyelim…

Philips, bir çok sektörde ürün çıkaran bir firmadır. Philips markalı bir çok ürün evimizde bulunmaktadır. Özellikle beyaz eşya gurubunda bir çok ürün çeşidi bulunan firma farklı alanlarda da ürün çıkarmaktadır. Son dönemde mobil sektörün gelişmesiyle ve ciddi anlamda kar oranlarının olması sebebiyle bir çok firma akıllı telefon üretmektedir. Bundan dolayı teknoloji ürünleri çıkan Philips bu gelişmeye kayıtsız kalmadı. Philips markalı akıllı telefonları çevremizde görmeye başladık. Tabiki bilindik markalar düzeyinde olmasa da yoluna küçük fakat emin adımlarda devam etmektedir. Philips yeni bir akıllı telefon modeli ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor: Philips firması tarafından üretilecek olan akıllı telefon  modeli S329 ismiyle piyasaya çıkacak. Peki Philips S329 modelinin özellikleri ve tasarımı nasıl olacak ?

teknik destek

Philips, yeni akıllı telefon çıkarıyor

Philips, yeni akıllı telefon çıkarıyor karşınızda S329

Dünyada elektronik ürün çıkaran şirketlerin arasında ilk onda yer alan Philips akıllı telefon sektöründe yoğun olarak ürün çıkarmasa da uzun bir aradan sonra yeni bir model ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

Philips’in akıllı telefon sektöründe üst düzey bir cihaz üretmek için arge- çalışmaları yaptığı teknoloji sitelerinde yer almıştı. Bu haber tazeliğini korurken firmadan yeni haber geldi. Bu kez Philips’in yeni bir model üzerinde çalıştığı bilgisi gelen haberler içerisinde yer aldı.

Çin’li  telekomünikasyon cihaz denetleyicisi TENAA tarafından yayınlanan raporlarda yer alan telefonun modelinin Philips S329 olduğu ortaya çıktı.

Philips S329 özellikleri

Peki Philips S329 modelinin tasarımı ve özellikleri nasıl olacak ? 

Philips S329 modelinde ekran boyutu 5’inç büyüklüğünde 1280X720 piksel çözünürlüğünde olacak. 1.5 GHZ hızında sekiz çekirdekli bir işlemcisi bulunacak. Ayrıca Philips S329’da 3 GB RAM olacağı yine gelen bilgiler içerinde yer aldı.

Diğer özellikleri ise;

  • 16 GB dahili hafızası
  • 3000 mAh kapasiteli bir batarya
  • Android 7.0 Nougat işletim sistemi 
  • 13 megapiksel çözünürlüğünde arka ve 5 megapiksel çözünürlüğünde ön kamera
Son Güncelleme: 03.07.2017 01:13