Blackberry Cihaz Yedekleme – Blackberry Rehber Yedekleme

media 4676

Blackberry yedekleme ve geri yüklemek için aşağıdaki adımları uygulayarak telefon yedeğini alabilirsiniz. Öneri olarak’ ta BlackBerry Desktop Software programını kullanmanız önerilir.

teknik destek

Başlamadan önce:

Dahili ortam deposundaki verileri yedeklemek için kitle depolama modu açılmalıdır.

teknik destek

BlackBerry akıllı telefonunuzu kişisel bilgisayarınızla senkronize edin  Blackberry Desktop Manegerle (Dosya>Yedek>Özel Yedek)

Yerleşik BlackBerry Medya Senkronizasyonu. Otomatik güncellemeler. Kullanımı basit.

Akıllı telefonlar ve tabletler için destek

Blackberry yedekleme ve geri yükleme

BlackBerry Masaüstü Yazılımı hem BlackBerry akıllı telefonunuzu hem de BlackBerry tabletinizi destekler. BlackBerry Masaüstü Yazılımı zaten kuruluysa, tabletinizi senkronize etmeden önce en son sürüme yükselttiğinizden emin olun.

Blackberry Messenger Üzerinden Kişi Listesini Yedeklemek ve Geri Alma

Yeni bir Blackberry telefon aldınız ve pin numaranız değişti. Blackberry kişi listenizdeki tüm kullanıcıları yeni cihazınıza eklemek zorundasınız. Bunu elle değilde otomatik olarak nasıl yapılır kontrol edelim.

Blackberry yedekleme : 1. Blackberry Messenger’ı açın. 2. Menü tuşuna basın (Yeşil arama tuşunun sağındaki noktalı tuş) 3. “Seçenekler“e basın 4. Aşağıya doğru inin orada Yedekleme Yönetimi başlığı altında Yedekle göreceksiniz. 5. Dosyaları yerel olarak yedekle seçeneğine tıklayın. 6. “Şimdi Yedekle” düğmesine basın 7. Dosyaları Ortam Kartı’nın için yedeklemenizi tavsiye ediyorum. Böylece Ortam Kartını çıkarıp yeni cihazınıza takabilir ve oradan yedekleri yeni telefona aktarabilirsiniz.

Blackberry yedeği geri yükleme :

1. Blackberry Messenger’ı açın.

2. Menü tuşuna basın (Yeşil arama tuşunun sağındaki noktalı tuş)

3. “Seçenekler”e basın

4. Aşağıya doğru inin orada “Yedekleme Yönetimi” başlığı altında “Geri Yükle” göreceksiniz ona tıklayın.

5. “Bir cihazdan yedekleme dosyası kullanarak geri yükleme”yi açıp yedek dosyanızı seçip geri yüklemenizi başlatabilirsiniz.

teknik destek

Bir yanıt yazın