Oppo R11 modeli Geekbench testinde

media 1942

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Oppo markasının yeni telefonu R11 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu model ile ilgili en son Geekbench test sonuçları internette yer aldı.

Çin devi Oppo Electronics Corp 2004 yılından beridir elektronik cihaz üretiminde piyasaya yer almaktadır. Özellikle Çin gibi büyük bir pazarda hatırı sayılır satış rakamları bulunan bir firmadır. Akıllı telefon üretiminde hızla yoluna devam eden firma yeni bir model çıkarmaya hazırlanıyor. Oppo bu modelleri tabiki sadece Çin’de satmamaktadır. Dünyanın hemen hemen her ülkesinde Çin firmasına ait bir model bulabilirsiniz. Oppo’nun yeni çıkacağı model ile ilgili bilgileri aşağıdaki, başlığımız altında bulabilirsiniz.

teknik destek

Oppo şirketinin son telefonu ile ilgili bilgiler internette yayınlanmaya devam ediyor. Her geçen gün yeni bir bilginin internete sızdığını görmekteyiz. Gelen en son bilgi ise Oppo’nun tabi tutulduğu test. Oppo’nun yeni modelin Geekbench testine tabi tutuldu. Peki bu test sonucuna göre Oppo R11‘in performansı nasıl ?

Oppo R11 modeli Geekbench testinde

Oppo firması bu yeni modelinin tanıtımını önümüzdeki hafta yapmaya hazırlanıyor. Firma  bu tanıtımını yapmadan önce Oppo R11 modelinin Geekbench test sonuçları yayınlandı. Gelen sonuçlara bakıldığında Oppo firmasının R11 modelinde kullanmış olduğu Snapdragon 660 işlemcisi hayli performanslı görünmektedir. Peki Oppo R11 modelinin Snapdragon 660 işlemcisi ile almış olduğu puan kaçtır ?

11 Haziran 2017 tarihinde şirket tarafından tanıtımı yapılacak olan R11 ile ilgili o kadar bilgi sızdı ki neredeyse bilinmedik bilgi kalmadı diyebiliriz. Oppo R11 ile ilgili tasarımdan tutun teknik özelliklere kadar her bilgi internette yayınlandı. Aşağıda yayınladığımız resimde Oppo R11 modelinin Geekbench testinde almış olduğu puan görünmektedir. Oppo R11 bu testten 5780 puan alarak iyi bir performans sergiledi.

Oppo R11 modeli Geekbench testinde

Bu testte yer alan 5780 puanının sıradan bir puan olmadığını rahatlıkla söylebiliriz.  Oppo R11 modelinin yüksek bir puan aldığını testte görmekteyiz. Burada asılında en çok dikkat çeken detay ise Snapdragon 660 işlemcisi ile bu denli yüksek bir puan almasıdır. Çünkü Snapdragon 660 işlemcisini kullanan diğer modeller bu denli yüksek bir puan alamamıştı. Aslında burada şu ayrıntı ortaya çıkıyor Oppo işlemci üzerine ciddi olarak çalışma yapmış. 

Bu bilgilerden sonra sızan bilgiler ışında son olarak özellikleri sizlerle paylaşacak olursak, 5.5 inçlik full hd amoled ekran, 16 MP ve 20 MP kameralar, 2900 mAh batarya gibi özellikleri bulunacaktır. Tabi ki bu bilgiler her zaman dediğimiz gibi kesin değildir. Kesin bilgi 11 Haziran 2017 tarihinde resmi tanıtımda ortaya çıkacaktır.

Son Güncelleme: 12.06.2017 15:46