OnePlus 5' in renkleri belli oldu

media 1867

Son güncelleme 5 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

OnePlus 5 telefon modeli ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Telefonun tanıtımından kısa bir süre sonra renk seçenekleride kesinlik kazandı gibi…

OnePlus 5 telefon modeli ile ilgili daha bir çok haber internet sitelerinde yer almıştı. Telefon hakkında sızan bilgilerden sonra şirket OnePlus 5 modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Sızan bilgilerin tanıtımdan sonra doğruluk paylarının olduğunu hepimiz gördük. Şimdide OnePlus 5 modelinin renkleri ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. 

teknik destek

OnePlus 5 modelinin hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz ayalarda firma tarafından tanıtımı yapılmıştı. firmanın bu resmi tanıtımı ile ortaya çıkan OnePlus 5 modeli kullanıcılar tarafından beğenilmişti. OnePlus 5 modeli satışa daha sunulmadan hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam etmektedir. Peki yeni gelen bilgiler içerisinde neler bulunmaktadır.

OnePlus 5’in renkleri belli oldu

OnePlus 5' in renkleri belli oldu

OnePlus 5 modelini üreten şirket kullanıcılarının karşısına genellikle koyu renklerle çıkmayı tercih etmektedir. Fakat bu stratejisini değiştirmeye hazırlanan şirket daha gösterişli ve daha renkli albenisi olan seçenekler ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni internete düşen bilgilere göre firma OnePlus 5 modelinde altın rengini kullanacağı iddia edilmektedir. Firmanın amiral gemisi olan OnePlus 5’ın altın rengi ile ilgili ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. Firma OnePlus 5 modelinde kullanacağı bu renk seçeneği ile kullanıcılarının dikkatini çekmeye hazırlanıyor. Bu şekilde dikkat çekerek OnePlus 5 model,inin satışlarını ikiye katlamayı hedefliyor.

TENAA üzerinden yayınlanna bilgilere baktığımızda OnePlus 5 modelinin üç farklı seçeneği olacağı görünmektedir. Peki bu renk seçenekleri hangileridir ? Firma OnePlus 5 modelinde Siyah, Gri ve Altın renklerini kullanmayı düşünmektedir.

OnePlus 3T modelini altın rengi ile piyasaya çıkaran firma OnePlus 3T modelinin çıkmasıdan bir ay sonra bu rengi satışa çıkarttı. 

Şirket OnePlus 3T modelinde yaptığı gibi ertelemeli olarak altın rengini piyasaya sürecekse OnePlus 5 modelini bu renkte almak isteyen kullanıcıların biraz daha beklemesi gerekmektedir.


OnePlus 5, Galaxy S8' i geride bıraktı

OnePlus 5, Galaxy S8' i geride bıraktı
Son Güncelleme: 18.08.2017 01:54