Galaxy S4 S5 Odin ile Rom Yükleme

media 2411

galaxy s4 galaxy s5 odin ile rom yüklemek. galaxy s4 rom atmak,galaxy s5 rom yükleme,odin ile rom yüklemek atmak,samsung rom atma yükleme

teknik destek

Samsung Galaxy S4 ve Galaxy S5 cep telefonlarına Odin programını kullanarak Rom yükleme atma adımları Samsung USB sürücüleri, Odin programı ve ROM dosyasını indiriyoruz. (ROM öneri adresi sammobile.com/firmwares)

USB sürücüsünü bilgisayara kuruyorsunuz.  Cep telefondan Hata Ayıklamayı açıyoruz.  Ayarlar / Daha Fazla / Geliştirici Seçenekler / USB Hata Ayıklama.

teknik destek

Galaxy telefonunuzu kapatıyorsunuz şarj durumu öneri %40 olması telefondan Ses Kısma sonra Menü ve Güç tuşlarına basılı tutuyoruz ekrana Download Mode açılacak. Ses Açma tuşuna basıp USB kabloyu PC’ ye bağlıyoruz.

Odin programını açıp yazılım telefonu görmesini bekliyoruz. Odin’de bulunan Auto Restart ve Reset Time seçeneklerini işaretliyoruz. AP (PDA) bölümü ile indirdiğimiz ROM’u seçiyoruz. (tar.md5 uzantılı) Son işlem Start butonu.

Odin ile Rom atmadan önce telefonunuzun yedeğini alınız. Rom yükleme işlemine başladığınızda her hangi bir şeye dokunmayınız.

Galaxy S4 Galaxy S5 Rom Yükleme

galaxy s4 s5 odin ile rom yükleme,galaxy s4 rom atma

Son Güncelleme: 18.03.2017 04:23