Nokia Güncelleme Sonrası Facebook a Bağlanamıyorum

media 4884

Son güncelleme 11 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Nokia cep telefonlarda Whatsapp bağlantı sorunu nasıl çözülür? Whatsapp bağlantı yapılamadı hatası alıyorum ne yapmalıyım? Bağlantı yapılamadı tekrar dene bağlantı yok.

Nokia Belle güncelleme işleminden sonra, Sosyal istemcisinde “ağ geçidine bağlanılamıyor”

teknik destek

Güncellemeden sonra facebook‘a giriş yaptığınızda donum kalıyorsa yada hiç açılmıyorsa aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz

Veri bağlantınızın olduğunu ve internete bağlanabildiğinizi kontrol edin. Telefonunuzun web tarayıcısında www.nokia.com adresini açarak bağlantınızın çalıştığını doğrulayabilirsiniz. Çalışan bir veri bağlantınız varsa ve Sosyal istemcisi hala açılmıyorsa, lütfen istemciyi aşağıdaki şekilde yeniden yükleyin: Telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın ve Nokia Suite’i açın. Ardından bilgisayarınızda internet tarayıcınızı açın, nokia.com/store adresine gidin, Nokia hesabınızla oturum açın ve Sosyal Ağ istemcisini aratın. İndir düğmesini tıklatın, bilgisayardan yükleme seçeneğini belirleyin ve ardından ekrandaki yönergeleri izleyin.

Dikkat! Yukarıdakiler yardımcı olmazsa, yenisini yüklemeden önce Sosyal İstemcisini telefonunuzdan kaldırın. Menü >Ayarlar > Yüklemeler > Yüklü olanlar > tüm Sosyal uygulamalarını kaldır öğelerini seçin.
 

Bağlantı yapılamadı tekrar dene bağlantı yok

Nokia Whatsapp Bağlantı Sorunu Çözüldü

Nokia Whatsapp Bağlantı Sorunu

Nokia Whatsapp Bağlantı Yapılamadı Hatası

Son Güncelleme: 27.04.2017 16:33